Terhesség

Lombikprogramja közepén lett a fürdőruha-magazin sztárja

Katrina Scottot az év újoncának választották a Sports Illustrated fürdőruhamagazinban. Miközben a lombikozás közepén volt.
2021. Július 29.
Fotó: Getty Images

Hatalmas sikert aratott Katrina Scott a Sports Illustrated magazin divatbemutatóján Miamiban. A modell, fitneszversenyző ugyanis épp a lombikprogram közepén tart, miután végigélt két vetélést.

A lombikos kezelés részeként megműtötték, az ösztrogénszintje pedig megemelkedett. Katrina a hormonkezelésre úgy emlékezik, mint egy forgószélre, gyakran ok nélkül sírt, férje, Brian vigasztalta – mesélte a Today.comnak.

Épp a sírásroham közepén jött a telefon a Sports Illustratedtől, hogy szerepelne-e a fürdőruha-bemutatójukon. “Nem éreztem magam készen erre, fel voltam puffadva, tomboltak bennem a hormonok” – mondta a nő, aki ehhez képest őrjítő magabiztossággal mutatta be a fürdőruhákat Miamiban.

Katrina úgy érzi, elsősorban a Sports Illustrated szerkesztőjének, MJ Daynek köszönheti, hogy nőként jól érzi magát a bőrében. “Azt mondta, menjek ki a kifutóra, és érezzem jól magam, legyek önmagam. Minél többen próbálnak kontrollálni, annál jobban kételkedünk önmagunkban.”

A nő, akinek már van egy kétéves, Isabelle nevű kislánya, azt is hozzátette, hogy fitneszipari karrierje során mindig is nagy nyomás volt rajta. “Remélem, hogy képviselem azokat a nőket, akik nem látnak az övékéhez hasonló testet a médiában” – írta egyik Instagram-bejegyzésben.”

Kapcsolódó: A szülőknek ennyibe kerül összesen a lombik

Scottot a 2021-es Sports Illustrated újoncának választották az éves fürdőruhakiadáshoz. “Nagyon klassz, hogy 37 éves anyaként újonc vagyok” – mondta. “Olyan sokan vagyunk nőként, akik úgy érezzük, nem állunk készen arra, hogy kimenjünk a strandra! Pedig készen állunk, ezt mutattam meg én is.”

Ha megteheted, te is sportolj minél többet! Azt persze jó, ha tudod, hogy a várandósság és a szülés utáni néhány hónap olyan kiemelt időszakok, amikor a nők a szokásosnál jobban ki vannak téve az aranyérbetegség kialakulásának. Ilyenkor ezeket a sportokat kerüld el.