Terhesség

Lenyűgöző képek a születés csodájáról

Egy kisbaba születésének pillanata megváltoztatja az anya és a családéletét is. Ez az egyik legfontosabb alkalom, amelyet egyre gyakrabban megörökítenek a fotósok is, hogy a család megőrizhesse ezt az emléket.
2019. Július 10.
Fotó: Rebecca Burt Photography

Manapság azonban nem mindig maradnak szűk körben ezek a képek: néhány hihetetlen születésfotó bejárja a neten a világot. A legvirálisabb, legérdekesebb fotók közül válogattunk.

A fotó, amely megmutatja, milyen az élet az anyaméhben

A bejegyzés megtekintése az InstagramonO segundo bebę empelicado de 2019, Noah chegou fazendo biquinho também !!! ?????? @rafaelangeloavancebaggieri @flaviascherre @janabrasilfotografia @gkafuri @monyckvalasco . . . . #photostv #hospitalpraiadacosta #birthtour #birthlover #birthwithoutfear #cesareanbirth #cesareanwithoutfear #photographerbirth #NascerEs #fotografiadenascimento #nascimento #revistacrescer #fotografiadeparto #iapbp #birthphotogs #fotosnamaternidade #fotoscomamor #janabrasilfotografia #cesarea #cesareahumanizada #fotografosdoes #fotografiadeparto #partoempelicado #babypix #bebesempelicados #fotoscomamor #bebes #gestantes

JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2019, időpont: 5:37 (PST időzóna szerint)

Egy ilyen születést nem lát minden nap az ember: a születés csodáját a baba szemszögéből ragadja meg ez az elképesztő fotó. Janaina Oliveira, brazil fotós egy Noah nevű kisfiú születésekor lőtte ezt a képet, aki úgy jött a világra, hogy az őt körülvevő magzatburok sértetlen maradt, így egy biztonságos buborékban látta meg a napvilágot. Ez egy annyira ritka eset, hogy valószínűleg sem a család, sem a fotós, de te sem fogod elfelejteni ezt a pillanatot!

A születés bizony családi ügy!

A virginia-i Casey Teller úgy döntött, hogy otthon szüli meg a kisbabáját, és ennek a pillanatát a világgal is meg akarta osztani. Az, ami igazán lenyűgözővé teszi ezt a képet, az, hogy Casey öt lányával és a szülésznőjével szerepel rajta a családi fürdőkádban, hiszen azt vallja, hogy a kisbaba születése egy valódi családi esemény. Egy igazán megható pillanat, amit sokáig nem felejtünk el! A teljes fotósorozat az alábbi linken érhető el.

Meglepetés! Kisfiú!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon“Did I tell you about the time I photographed the birth of this beautiful momma’s third baby girl only to find out it was actually a BOY!! This is the exact moment she realized she was holding her sweet boy (I love that @willrray is double checking haha). Still in shock over this one!” ?: @laurenjollyphoto + @nancyray for #TeamMotherly

Motherly (@mother.ly) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2019, időpont: 5:02 (PDT időzóna szerint)

Nancy Ray számára a szülés során minden simán ment: azonban mikor először ránézett újszülött gyermekére, akkor jött rá, hogy kisfia van, nem pedig lánya, ahogy azt az orvosok korábban jósolták. Nancy arca mindent elárul: öröm, sokk, meglepetés, és természetesen a feltétel nélküli szeretet! Ezek után lehet, hogy te sem akarod tudni majd előre, milyen nemű lesz a kisbabád!

Elképesztő fotó egy császármetszéssel született babáról

Lenyűgöző képek a születés csodájáról

Fotó: Sarah Hill Photography

Néhány édesanya valóban bármit hajlandó megtenni a gyermekéért: ez alól Emily Dial biztos, hogy nem kivétel. Emily szülésznő, akinek kisbabája császármetszéssel jött a világra, méghozzá úgy, hogy az édesanya emelte ki a kicsit a saját testéből. Ezt a pillanatot garantáltan soha nem fogja elfelejteni, és ennek a különleges fotónak köszönhetően mi sem!

Egy képen az otthonszülés csodája

Lenyűgöző képek a születés csodájáról

Fotó: Vanessa Mendez Photography

Egy csodálatos, erőteljes és boldog pillanat, amit egyetlen fotón sikerült megörökíteni. Minden, ami ezen a képen történik, a színtiszta szeretetről tanúskodik: egy erős édesanya a szerető férjjel az oldalán, ahogy együtt élik át azt az egyedülálló dolgot, amikor a kislányuk világra jön. Egyszerűen gyönyörű!

Egy igazán nagy baba első fotója

Joy Buckley tudta, hogy lánya nem lesz majd kicsi, de arra nem számított, hogy 6,8 kg-os súllyal látja majd meg a napvilágot. Az édesanya harmadik gyermeke, Harper császármetszéssel született, ezután készült róla a fotó, amit sokáig az emlékezetünkbe vésünk.

Ha úton a baba, nem számít, hol vagy

Lenyűgöző képek a születés csodájáról

Fotó: Little Leapling Photography

De legalább a kórházba sikerült bejutnia ennek a párnak, akiknek hatodik gyermeke – aki az első fiú a családban -, Max úgy döntött, hogy azt már nem várja meg, amíg beérnek a szülőszobára. Szerencsére egy fotós is volt a közelben, hogy megörökítse ezt a különleges pillanatot, amelynek a családon kívül egy igazán gondos ápolónő is a részese lehetett.

A baba, aki nagyon izgatott volt, mert végre világra jött

Lenyűgöző képek a születés csodájáról

Fotó: Laura Shockley Photography

Ez a kisbaba minden bizonnyal hihetetlenül boldog, hogy megszülethetett, de az édesanyja is hasonlóan érezhet, főként mivel egy igazán hosszú szülésen van túl. Angel Taylor gyermeke ugyanis 4 nap vajúdást követően jött a világra, és igaz, hogy a folyamat hosszú volt, de az édesanya szerint mégis nagyon nyugodt, és szerencsére ő is és a kisbaba is makk egészséges. Nem is csoda, hogy ez a fotó bejárta az egész világot!Forrás: mother.lyKapcsolódó írásaink: