Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Különleges ultrahangos emléktárgy hódít a neten

Szerző: Jaksa Petra

2018. április 6.

Forrás: babaszoba.hu

Tény, a kreativitás nem ismer határokat. Ezektől a gyönyörű hímzésektől tuti, hogy neked is eláll a lélegzeted!

Különleges ultrahangos emléktárgy hódít a neten
Veselka Bulkan (@catchtheinspiration), Münchenben élő édesanya és hímzőművész egy egészen különleges módot talált arra, hogy a kisgyermeke ultrahangos fotóiból csodás emléket készítsen mindössze egy tű és némi hímzőfonál segítségével.

Részletesen kidolgozott és elképesztően gyönyörű

Veselka miközben első gyermekét várta, úgy döntött, kipróbálja, milyen lenne, ha a baba ultrahang fotóiból is készítene hímzést. Ahogy a fenti Instagram poszton is látszik, a kísérlet elég jól sikerült. Olyannyira, hogy a kép feltöltése után másodpercekkel a postaládáját várandós anyukák emailjeinek százai árasztották el, melyben arra kérték a művészt, hogy nekik is készítsen hasonló hímzést.
"A férjemmel sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hosszú várólistánk lesz" - mesélte a Popsugar.com-nak. "Még csak párat sikerült megcsinálnom eddig, de most már kicsit felpörgetem a folyamatot."
Veselka részletes technikát igénylő dizájnjában rengeteg munka van, és nagyjából 300 dollárba (kb. 76 000 forintba) kerül egy darab ultrahangos hímzés, de ha ismerünk olyan türelmes kismamát, aki valami különlegességre vágyik, akkor ez biztosan el fogja nyerni a tetszését. (Magyarországra is szállítanak)
További részleteket itt találsz.
Kapcsolódó cikkeink ultrahang témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák