Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Különleges pocakfotók, amihez elég egy telefon is

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 18. | Frissítve: 2021. február 3.

Forrás: babaszoba.hu

Szeretnél képet csinálni a babáddal, mielőtt egyáltalán megszületik? Egy új applikáció egészen új szintre emeli a várandós szelfi fogalmát.

(Forrás: PicsArt)
Az okos eszközök korában számos izgalmas várandós fotós trend futott már fel: ilyen volt a tejfürdőzés, a pocak növekedését bemutató timelaps videók, és az anyukák élő bejelentkezései is a közösségi médiában. Most végre egy olyan kismama fotós téma lett igazán népszerű, amely nem igényel különösebb szaktudást, bonyolultabb előkészületet vagy festői hátteret.
Csupán egy okostelefonra és egy PicsArt elnevezésű alkalmazásra lesz szükség ahhoz, ha egy különleges várandós fotót szeretnél készíteni. A PicsArt képes arra, hogy felfedje, mi is van a terhes pocakban. A képet pedig különböző effektekkel, színekkel és egyéb extrákkal szerkesztve teheted még izgalmasabbá!
Az alkalmazással készült képek csodája, hogy lehetővé teszi azt, hogy megmutasd, hogy növekszik a pocaklakó odabent. Ha szeretnéd megnézni, milyen képeket készítettek a kismamák az app segítségével, a #babyinbelly hashtag segítségével keresgélhetsz fotókat a PicsArt weboldalán.
(VIA)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések