Terhesség

Könyvek terhesség alatt – kicsit másképp

Itt az alkalom, hogy elővedd azokat a könyveket, amelyek a szülésről vagy kisbabákról szólnak. Előfordulhat, hogy többet tanulsz egy gyerekeknek írott meseregényből, egy fantasyből vagy egy ifjúsági regényből, mint a leghíresebb tudósok szakkönyveiből!
2011. November 03.

Szomjas oázis

Könyvek terhesség alatt - kicsit másképp

Antológia a női testről

Harminchárom nő ragadott klaviatúrát, hogy leírja gondolatait a női testről. És persze a női lélekről. Mai történetek és a régmúlt emlékei mese, novella és szabadvers formájában. Harminchárom nő szemével láthatjuk, kinek mit jelent a fiatal lány bimbózása, a szerelem, a női mell élete, a fogantatás, a szülés és az anyaság. Viszonyunk a férfiakkal, az orvosokkal, a szerelmünkkel, az anyánkkal és saját magunkkal.

Jaffa Kiadó

3490 Ft

Louis Lowry: Az emlékek őre

Könyvek terhesség alatt - kicsit másképp

A 12 éves Jonas olyan világban él, ahol nincs éhezés, igazságtalanság, agresszió és szenvedés. Mindenki mindenből egyenlően részesül, mindenkire egyformán figyelnek a többiek. Ám ez csak úgy valósítható meg, ha nincsenek színek, zene, és nincs szerelem. A felnőttek a számukra ideális ellenkező neművel házasodnak, és a központból kapják a nekik megfelelő gyerekeket. Jonas apja azokat az újszülötteket gondozza, akik éppen elkerültek a szülőanyáktól. Az egyik baba a szokásosnál többet sír, és nem alussza át az éjszakát… Jonas szülei külön engedéllyel magukhoz veszik, hogy átneveljék. Mi lesz a sorsa? És Jonasnak, aki belát a világ hazugságai mögé?

Animus Kiadó

1890 Ft

Kowalsky: Jéglanka meséi

Könyvek terhesség alatt - kicsit másképp

Aki szereti a fantasy világát, a mesét, vonzódik a keleti filozófiákhoz, és bátran gondolkodik az élet kérdésein, azon, hogy merre tart az emberiség, annak jó választás ez a könyv. Jéglanka lakói a jégszilák, akiknek kicsinyei kristályszilaként kezdik életüket, első pillanatuktól a legnagyobb tiszteletben tartják őket, és azonnal megérzik gondolataikat, érzéseiket. Muni, a szerzetes elmeséli csodálkozó hallgatóinak, mi történik a Mamothi uralma alatt élő emberek kristálysziláival, a magzatokkal.

Trajan Könyvesműhely

2000 Ft

Forrás: Kismama magazin