Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kaparós sorsjeggyel is felfedheted a baba nemétGender reveal tippek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. március 7.

Forrás: babaszoba.hu

Egyre több pár gondol arra, hogy az örömüket személyesen osztják meg a számukra fontos emberekkel és valamilyen közös eseményen mondják el születendő gyerekük nevét.

A gender reveal parti főként az Egyesült Államokban nagyon népszerű, de egyre többen ismerik fel annak a lehetőségét, hogy egy fontos hírt valamilyen közösen megélt eseménnyel tegyenek még emlékezetesebbé. Erről szól a gender reveal parti, vagyis a nem-leleplező buli, amikor valamilyen kreatív, vicces vagy megható formában derül ki a baba neme.
Rengeteg módja lehet annak, hogy miként közli egy pár a nagy hírt, mi most mutatunk egy lehetőséget, ez pedig a kaparós sorsjegy.
Miután megérkezett mindenki és a hangulat már pattanásig feszült az izgalomtól, hogy ma végre mindenki megtudja lány vagy fiú érkezik-e, osszuk szét a kaparós sorsjegyeket és az aprópénzt, amivel mindenki vadul lekaparhatja a kártyának azt a részét, ami felfedi, hogy milyen nemű baba fog születni.
Kaparós sorsjegy fedi fel a baba nemét
A kaparós sorsjegyet legyártathatjuk, de elkészíthetjük mi magunk is. Úgy dekorálhatjuk ahogy csak szeretnénk, teljesen a saját ízlésünkre van bízva, hogy fog kinézni a kártya. A kaparós sorsjegyben az is nagyon jó, hogy akik nem tudnak jelen lenni a nagy eseményen, azoknak el is küldhetjük, így nekik is élmény lesz, hogy kapargatás után tudják meg, milyen színű rugdalózóval készüljenek.

Játssz és nyerj 150 000 Ft értékű exkluzív kismamafotózást!

Készíts egy olyan fotót, ami a baba neméről árulkodik, és töltsd fel a Babaszoba legújabb játékában!

A Ki lakik a pocakban? - játék keretében két 150 000 Ft értékű exkluzív fotózás lel gazdára az Elevit jóvoltából. A fotókat az ország legnépszerűbb kismamafotósa készíti el.

Ne hagyd ki! Légy kreatív, fotózz, videózz, töltsd fel, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj egy felejthetetlen élményt!

IRÁNY A JÁTÉK >>

Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák