Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Jelek, hogy készen állsz a gyermekvállalásra

Szerző: Babaszoba.hu

2020. február 11.

Forrás: babaszoba.hu

Íme 20 egészen vicces jele annak, hogy felkészültél a gyermekvállalásra.

Jelek, hogy készen állsz a gyermekvállalásra (Fotó: iStock)
Egyes nők már azzal a vággyal születnek, hogy anyák legyenek, míg másoknál ez fokozatosan alakul csak ki. Bármelyik csoportba is tartozol, itt van 20 jele annak, hogy ideje félre tenni az óvatosságot, és jöhet a baba.
 1. A szó szoros értelmében véve mindenhol babákat látsz. Jó, valójában ez nincs így, csak te veszed őket mindenhol észre.
 2. Százszor is megbántad már, hogy a kedvenc nevedet a kutyádnak adtad. De végül is, nem lenne fura, ha a babát és a kutyát is ugyanúgy hívnák, nem?
 3. Odaosonsz a boltban a kismamaruhákhoz, és felpróbálod őket, ha senki sem figyel. Bónusz pont jár azért, ha még selfie-ket is készítesz a tükörben, amiket aztán elküldesz a párodnak, vagy a legjobb barátnődnek.
 4. Féltékeny leszel, ha látsz egy anyukát olyan babakocsit tolni, amit már te is kinéztél magadnak. Természetesen többe kerül, mint egy jobb használt autó, de semmi sem elég a jó a még meg sem született babádnak.
 5. Annyira összehangolódtál a nőiségeddel, hogy szinte érzed, mikor van peteérésed. "Most vesztettem el egy petesejtet, ha bárkit is érdekelne."
 6. Titkos Terhesség táblád van Pinterest-en, és sokszor azon gondolkodsz az álmatlan éjszakáidon, hogy vajon a kis sátor a gyerekszobában akkor is menő lesz-e, mire eljön a te időd.
 7. Rontottál már el baráti vacsorát azzal a kérdéssel hogy "És ti srácok, mit gondoltok a kádban szülésről?" Mégiscsak fontos tudni!
 8. Kibírod, hogy alig alszol az éjjel, és mégis tökéletesen teljesítesz másnap. Tarts ki ebben még egy éven át, és annyira kész vagy az anyaságra, hogy jobban már nem is lehetsz.
 9. Mindig kitalálsz valami kifogást, hogy átszaladj a boltok baba részlegén. Néha még egy-két apróság is landol a kosárban.
 10. Rosszabb dolgot is el tudsz képzelni annál, mint hogy melegítőnadrágban és kakis, foltos pólóban létezz majdnem egy évig. Sőt, titokban már várod is.
 11. Már előre felhalmozod a terhességi teszteket otthon, még akkor is, ha a menstruációd nem is késik. Az érved: amikor terhes leszel, talán túl fáradt leszel kimenni egyért a gyógyszertárba.
 12. Amikor a macskád lehányja az új ágytakaródat, semmi mást nem érzel, mint aggódást a cica iránt.
 13. Hirtelen meglehetősen elkezdesz érdeklődni az ételek folsavtartalma iránt.
 14. Kikérdezted anyukádat a saját terhességi a szülési élményeiről. Most már csak abban reménykedsz, hogy az orvostudomány fejlődött valamennyit az elmúlt években.
 15. A keresési előzményeid között szerepel: "hogyan hat a koffein a termékenységre?"
 16. Gyakran állsz a tükör előtt, és próbálod elképzelni magad pocakkal.
 17. Leellenőrizted a közeledben lévő iskolák rangsorát. Vagy az óvodákét. Az is ugyanúgy számít.
 18. Nagyobb összegű félretett pénz van a bankszámládon. Egy baba nagyon költséges, és ahogy nő, egyre többe kerül.
 19. Igyekezned kell elrejteni az irigységedet, ha egy barátnődről kiderül, hogy terhes. Nem mintha te ne örülnél neki. Csak szívesebben lennél te is a helyében.
 20. Pontosan tudod, hogyan mondanád el a párodnak a nagy hírt. Segítünk: lenne benne vers, testfestés, és biztos vagy benne, hogy felkapná az internet.
(VIA)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések