Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Influenza - több helyen már látogatási tilalom van

Szerző: Babaszoba.hu

2019. január 15.

Forrás: MTI

Több kórházban látogatási tilalmat rendeltek el az influenzaszerű megbetegedések halmozódása miatt.

A Semmelweis Egyetem közlése szerint influenzajárvány miatt látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinikájának hematológiai és nefrológiai részlegein, valamint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Szívelégtelenségi és Szívtranszplantációs intenzív részlegén.
Influenza - több helyen már látogatási tilalom van
A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapja szerint a fővárosban a Bethesda Gyermekkórházban, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben van még részleges látogatási tilalom. Ezen felül Pest megyében a törökbálinti Tüdőgyógyintézetben van még érvényben szintén részleges korlátozás.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ telephelyein és egyes osztályain az influenzajellegű megbetegedések magas száma miatt hétfőtől részleges látogatási tilalmat vezettek be - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.
A látogatási tilalom a Honvédkórház Róbert Károly körúti székhelyén és a Podmaniczky utcai telephelyén működő központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályt, valamint a szülészet-nőgyógyászati osztályt és Perinatális Intenzív Centrum (PIC) szervezeti egységét érinti.
A hozzátartozókat arra kérik, hogy látogatás előtt tájékozódjanak a bevezetett korlátozásokról az intézmény honlapján.
Kapcsolódó cikkeink influenzajárvány témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák