Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ilyen, ha a férj ugrik be a kismama helyett a fotózáson

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 2. | Frissítve: 2020. december 23.

Forrás: babaszoba.hu

Amikor Kelsey Brewer leendő édesanyát 6 héttel a szülés várható napja előtt ágynyugalomra ítélték, nagyon szomorú lett - nem csak a várható unalom miatt, hanem azért is, mert ekkorra tervezte a terhes fotózását, amin nem tudott részt venni.

Ilyen, ha az apa vesz részt terhes fotózáson (Fotó: Facebook)
De a férje beugrott helyette.
Anélkül, hogy felesége tudott volna róla, a kispapa Jared megbeszélte a fotóssal, hogy ő ugrik be Kelsey helyett, és a festői szépségű Elkhorn-vízesés felé vették az irányt. Jared eltökélt szándéka volt a fotósorozattal, hogy feleségét jobb kedvre derítse. A fotós, Kiana Smither remek fotóalapanyagnak találta a pocakos Jaredet egy ilyen sorozathoz, és instruálta, milyen arckifejezésekkel próbálkozzon, kezdve a meghatottól a feledékenyig, a fotók kedvéért.
A fotósorozatot itt tudod megnézni:
Amikor Kelsey meglátta a képeket, hihetetlen nevetésben tört ki, majd a könnyeivel küzdött amiatt, hogy a férje annyira szereti, hogy tényleg bármire hajlandó azért, hogy ő a lehető legjobban érezze magát. Azonban nem ő volt az egyetlen, aki elismerte Jared fotóit: a Facebookon óriási siker lett a sorozat. Voltak, akik kommentben az Év férje címet szavazták meg neki, és olyan is akadt, aki szerint ezt minden apának meg kellene tennie. A pozitív kommentekkel pedig természetesen Kelsey is maximálisan egyetértett.
(Forrás: thebump.com)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák