Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Így segít anyatársainak a hármas ikres, hármas iker édesanya

Szerző: Babaszoba.hu

2019. július 14.

Forrás: babaszoba.hu

Judit Minda egy évvel ezelőtt tudta meg az ultrahangvizsgálaton, hogy nem egy babával várandós, és nem is egy ikerpárral, hanem hármas ikrekkel.

Így segít anyatársainak a hármas ikres, hármas iker édesanya. Forrás: Instagram

Jóval megterhelőbb, mint egy szimpla terhesség

Juditnak egy kicsit sokkoló volt a hír - valljuk be, ez bárki számára az lett volna -, viszont számára legalább nem volt annyira ismeretlen ez a dolog, hiszen ő maga hármas iker testvérek egyik tagja. - Épp csak hogy eljöttem az orvostól, sétáltam az autóm felé, és úgy zokogtam, ahogy előtte még soha. Szükségem volt némi időre, hogy feldolgozzam - írta a norvég Judit az első ultrahang képe alá, melyet Instagramon osztott meg. Az édesanya sejtette, hogy hármas ikrekkel terhesnek lenni hihetetlen nehéz dolog lesz, hiszen nagyobb a fizikai megterhelés, és sokkal rizikósabb is, mint az egy babával való várandósság.
Judit az első 20 hétben extrém hányingerrel küszködött, a terhesség során túl magas volt a pulzusa - tachycardia -, a 31. héttől lassult a babák vérkeringése, a kismama pedig az egész várandósság alatt légzési nehézségektől is szenvedett. Január 29-én megszülettek a hármasikrek: Filip, Henrik és Amelia. Amíg Judit újra erőre nem kapott a megterhelő szülés után, nővérei, Sofia és Szilvia képeket osztottak meg az Instagarm fiókjából, és segítettek alkalmazkodni az új élethelyzetéhez. - Az, hogy ők ketten mindig mellettem voltak, erőt adtak nekem a nehéz helyzetekben, hiszen rájöttem, hogy nekem soha semmivel sem kell egyedül megküzdenem. Nem számít, mit hoz az élet, mindig velem lesz ez a két csodálatos ember - írja Instagramján.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

? #1 ?21 weeks since the birth of Filip, Amelia and Henrik ? #2 ? 21 weeks pregnant with the triplets ? #3 ? #4 ? 21 weeks postpartum . 34 weeks ago today I was still counting the days and hoping to be able to cook my babies for 13 more weeks... and today I am wondering how time can pass by so terribly fast?! Filip, Amelia and Henrik were born exactly 21 weeks ago ??. . The babies are showing more and more of their personalities and it has been very exciting to see three different personalities unfold. . Filip is a smiley and very social little guy. He seems to be paying attention to everything that is happening around him and he often rewards us with the cutest smiles ????. He is also the most sensitive little soul. Our little Filip has a very complex personality with a curious mind . . Amelia is our little diva. She loves being entertained and she is a talker. She has had some minor issues after coming home from the hospital but (knocking on wood now) she is all good and healthy by now. She gets extremely happy when she gets food.??? She has started to try to roll to her tummy but have not managed it yet. . Henrik is extremely funny and loves being in the center of everyones? attention. We always joke that he is practicing to become a soprano. I have never in my life heard anyone being able to scream at such high pitched voice. He is usually in a good mood but mercy on our ears when he gets uncomfortable or hungry. Well... at least we know that he has well developed vocal cords and strong lungs ????. . The babies have entered a phase where they require more and more -some days constant- physical contact and would get very sad if they do not get taken up. Being only 2 adults to 3 babies makes it very difficult to satisfy the babies needs at all times so there has been a lot of crying in the last weeks which often makes me sad, feeling like a bad mum who?ll never be enough. . I hope my babies will always know that they are owning my heart forever. ?? . . . #triplets #trillinger #21weeksold #inandout #postpartum #tripletpregnancy #littlediva #soprano #momoftriplets #21weeksbump . Gift/annonse @marmarcopenhagen bodies are from @toddlers.no ??

Judit, Sofia, Szilvia Minda (@triplet_with_triplets) által megosztott bejegyzés,

Inspirálja a többi anyukát

Most már ismét ő maga kezeli a profilját, amelyen keresztül hármas ikres anyukaként - aki maga is hármas iker - dokumentálja az életét, hogy ezzel adjon erőt más édesanyáknak. A valódi, szülés utáni testet bemutató képektől kezdve azon át, hogy mennyire nem egyszerű három gyereket szoptatni egyszerre, megoszt mindent arról, milyen az élete három kisbabával.
Az egyik legkülönlegesebb posztja viszont egész biztosan az, ahol ő és a nővérei szerepelnek a három babával: ezen hármas ikrek tartanak a kezükben hármas ikreket - ami nagyon ritka és különleges látvány. Valószínűleg Judit élete nagyon nem egyszerű, de igazán lenyűgöző a képessége, ahogy képes ezt a követőivel megosztani. Hogy bírja a gyűrődést? Nos, feltehetőleg mint bármeliyk másik édesanyát, őt is a színtiszta szeretet hajtja. - Hihetetlenül keveset alszom tette hozzá az édesanya -, és az alváshiány miatt nagyon rosszul tudom érezni magam. De ha kapok egy mosolyt vagy egy apró kacagást a gyermekeimtől, az az álmatlan éjszakát is képes feledtetni.
Forrás: mother.ly
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák