Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Így élte meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányuk világra jövetelét

Szerző: Babaszoba.hu

2019. december 12.

Forrás: 24.hu

December 3-án megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, aki a Hannaróza Mária nevet kapta. A kislány császármetszéssel született meg.

A Story magazin nyomán a 24.hu arról ír, hogy a kislánynak fekete haja és barna szeme van és császármetszéssel született meg. A teljes neve Krausz Hannaróza Mária, a Mária nevet Tóth Gabi édesanyja után kapta.
Megszületett Tóth Gabi kislánya, Hannaróza (fotó:Tóth Gabi/Instagram)
"Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hisz vittek, mert aludtam már. Most különleges volt beöltözve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát" - nyilatkozta Krausz Gábor.
A szülés előtti három hétről elmondták, hogy végig a szoba sarkában állt a bőrönd arra az esetre, ha megindulna a szülés és indulni kell a kórházba. A terhesség első három hónapjában nagyon aggódott Krausz Tóth Gabi betegségei miatt, de végül minden jól ment és egészséges gyermekük született.
"Minden flottul és gyorsan ment. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél."
"Mi ketten Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család, a szüleim, Vera meg a folyóson. A családban a kislányunk az első unoka" - nyilatkozta Tóth Gabi.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák