Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hölgyem, a harmadik gyermeke is lány. Vagy mégsem?

Szerző: Babaszoba.hu

2019. május 6. | Frissítve: 2020. május 17.

Forrás: babaszoba.hu

A szülésfotósok az élet legérzelmesebb pillanatait ragadják meg. Lauren Jolly fotósnak azonban még a szokásosnál is különlegesebb pillanatot sikerült megörökítenie.

A fotó egy anya arcát mutatja közvetlenül miután megszüli harmadik gyermekét, akiről azt mondták neki, hogy kislány lesz, de a valóságban kisfiút szült. Ez aztán az igazi gender reveal!
Nem is lány, hanem fiú!
Nancy Raynek már volt két kislánya, amikor kiderült, hogy ismét terhes. A terhességét végig dokumentálta az Instagramon, őszintén beszélt a hullámvölgyekről és arról is, hogy mit szólt a férje, amikor kiderült, hogy a harmadik gyerekük is lány lesz. Az első két gyereküknél nem akarták tudni, hogy milyen nemű lesz születendő gyerekük, de a harmadiknál változott a helyzet: Nancy férje mentálisan fel akart készülni arra, ha ismét lányuk születik majd, ezért megnézették a baba nemét.
Miután Nancynél beindultak a fájások, ahogy az lenni szokott általában, a szülészetre ment. A harmadik gyermekét kádban hozta világra, de a nagy meglepetés csak ezután érkezett: nem kislány, hanem kisfiú lett a harmadik gyerekük. A fotó - amely hihetetlen népszerűségnek örvend a közösségi médiában -, éppen azt a pillanatot örökíti meg, amikor az apa ellenőrzi, hogy tényleg fia született-e.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák