Terhesség

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Most nem az anyukáké, hanem az apukáké a főszerep! Ezek a közismert apukák nem bánták, hogy túljutottak a hatvanon - sőt, némelyikük még a hetvenen is, mikor a szülőszoba előtt izgultak.
2021. Április 26.
Steve Martin nem bánja, hogy idősen lett apuka (Fotó: Getty Images)

Steve Martin 67 éves volt, amikor először tarthatta karjában saját gyermekét. Felesége, Anne Stringield 2012 decemberében egy kislánnyal ajándékozta meg, akinek a nevét sosem hozták nyilvánosságra. “Attól tartok, ha ez előbb történt volna, csapnivaló apa lett volna belőlem, a figyelmem nagy részét ugyanis biztos, hogy a karrieremre fordítottam volna” – mondta a színész egy 2017-es interjúban kendőzetlen őszinteséggel.

Richard Gere 2019 februárjában, 69 évesen lett apuka, amikor felesége, a nála 34 évvel fiatalabb Alejandra Silva életet adott első közös gyermeküknek, Alexandernek. Nem vesztegették sokat az időt, 2020 áprilisában ismét szülők lettek – ekkor Gere már 70 felett járt! A színésznek korábbi házasságából van már egy felnőtt gyereke, Homer, akinek Carey Lowell az anyukája.

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Richard Gere 70 felett sem félt az apaságtól

(Fotó: Getty Images)

Miután Alec Baldwin 2012-ben szorosabbra fűzte a szálakat második feleségével, Hilariaval, a nála 26 évvel fiatalabb jógaoktatóval, belevetették magukat a családalapításba. 2018-ban, amikor Alec 60 éves lett, világra jött negyedik gyermekük, Romeo, 2020-ban pedig újabb csemetével bővült a csapat. Előző felesége, Kim Basinger is szült neki egy lányt, aki a különleges Ireland nevet kapta és ma már felnőtt.

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Alec Baldwin komolyan vette a családalapítást

(Fotó: Getty Images)

Mick Jagger életereje kifogyhatatlan: a Rolling Stones frontembere 2016-ban, 73 évesen nyolcszoros apuka lett, amikor 29 éves táncosnő barátnője, Melanie Hamrick világra hozta kisfiukat, aki a cseppet sem egyszerű Deveraux Octavian Basil Jagger nevet kapta. Mick Jagger hét másik gyermeke négy különböző anyától született.

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Mick Jagger 73 évesen sem érezte magát idősnek a babázáshoz

(Fotó: Getty Images)

Via