Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Szerző: Bagaméri Viki

2021. április 26.

Forrás: babaszoba.hu

Most nem az anyukáké, hanem az apukáké a főszerep! Ezek a közismert apukák nem bánták, hogy túljutottak a hatvanon - sőt, némelyikük még a hetvenen is, mikor a szülőszoba előtt izgultak.

Steve Martin 67 éves volt, amikor először tarthatta karjában saját gyermekét. Felesége, Anne Stringield 2012 decemberében egy kislánnyal ajándékozta meg, akinek a nevét sosem hozták nyilvánosságra. "Attól tartok, ha ez előbb történt volna, csapnivaló apa lett volna belőlem, a figyelmem nagy részét ugyanis biztos, hogy a karrieremre fordítottam volna" - mondta a színész egy 2017-es interjúban kendőzetlen őszinteséggel.

Steve Martin nem bánja, hogy idősen lett apuka

(Fotó: Getty Images)

Richard Gere 2019 februárjában, 69 évesen lett apuka, amikor felesége, a nála 34 évvel fiatalabb Alejandra Silva életet adott első közös gyermeküknek, Alexandernek. Nem vesztegették sokat az időt, 2020 áprilisában ismét szülők lettek - ekkor Gere már 70 felett járt! A színésznek korábbi házasságából van már egy felnőtt gyereke, Homer, akinek Carey Lowell az anyukája.

Richard Gere 70 felett sem félt az apaságtól

(Fotó: Getty Images)

Miután Alec Baldwin 2012-ben szorosabbra fűzte a szálakat második feleségével, Hilariaval, a nála 26 évvel fiatalabb jógaoktatóval, belevetették magukat a családalapításba. 2018-ban, amikor Alec 60 éves lett, világra jött negyedik gyermekük, Romeo, 2020-ban pedig újabb csemetével bővült a csapat. Előző felesége, Kim Basinger is szült neki egy lányt, aki a különleges Ireland nevet kapta és ma már felnőtt.

Alec Baldwin komolyan vette a családalapítást

(Fotó: Getty Images)

Mick Jagger életereje kifogyhatatlan: a Rolling Stones frontembere 2016-ban, 73 évesen nyolcszoros apuka lett, amikor 29 éves táncosnő barátnője, Melanie Hamrick világra hozta kisfiukat, aki a cseppet sem egyszerű Deveraux Octavian Basil Jagger nevet kapta. Mick Jagger hét másik gyermeke négy különböző anyától született.

Mick Jagger 73 évesen sem érezte magát idősnek a babázáshoz

(Fotó: Getty Images)


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák