Terhesség

Három év alatt két meglepetésbaba

Tényleg létezik olyan, hogy valaki nem tud a terhességéről? Van, akinél többször is előfordul! Néhány évvel ezelőtt a szülés alatt tudta meg egy brit kismama, hogy terhes - nemrég pedig alig pár héttel a szülés előtt derült ki, hogy megint babát vár.
2019. Január 13.
A hetedik hónapban derült ki, hogy terhes

A 34 éves Suzanne Holsworthnek már volt egy igazán meglepő szülése 2015-ben, akkor ugyanis a szülés közben derült ki, hogy gyereke lesz. Most pedig pár héttel a szülés előtt, a hetedik hónapban tudta meg, hogy terhes – immár az ötödik gyermekével.

Mint arról a The Sun beszámolt, 2015-ben Suzanne-nak nemcsak többször is megjött a mensturációja a terhesség alatt, de még jó néhány kilót fogyott is. Egy nap rosszul lett, hasi fájdalom és hányingere volt, és még a kiérkező mentősök sem voltak biztosak benne, hogy mi a baja. “Sikítottam egy hatalmasat, és csak mutogatni tudtam a nadrágomra. A mentősök segítettek levenni, és legnagyobb megdöbbenésemre ott volt a mentős kezében egy kisbaba. Kellett azért egy-két perc ahhoz, hogy felfogjam, az én gyerekem” – mondta. “Nem híztam, ittam, fogyókúráztam, folyton edzettem, mert az esküvőmre készültem.”

2018 májusában Suzanne “rendkívül kimerültnek” kezdte érezni magát, és úgy vette észre, hogy hízott is egy keveset. “Azon gondolkoztam, késett a menstruációm, talán terhes lennék? Vettem egy tesztet, és amikor megjelent a második csík, remegni kezdett a kezem. Úgy számoltam, 6 hetes terhes lehetek. Aztán az ultrahangos vizsgálaton kiderült, hogy már a hetedik hónapban vagyok!” – nyilatkozta. Suzanne végül a 38. héten adott életet ötödik gyermekének, egy egészséges kislánynak.

(Cikk forrása: thesun.co.uk)

Ez is érdekelhet