Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Geréb Ágnesnek nem kell megkezdenie a fogházbüntetését

Szerző: Babaszoba.hu

2018. március 5.

Forrás: Silberstein and partners/babaszoba.hu

Geréb Ágnesnek egyelőre nem kell börtönbe vonulnia, az elhalasztás az elnöki döntésig tart.

Geréb Ágnesnek egyelőre nem kell börtönbe vonulnia
Dr. Geréb Ágnesnek mégsem kell most megkezdenie a kiszabott két éves fogházbüntetés letöltését. A doktornőnek a korábbi tájékoztatás szerint március 6-án kellett volna börtönbe vonulnia, de az Igazságügyi Minisztérium a büntetés végrehajtásának elhalasztásáról rendelkezett, amely az elnöki döntésig tart - írja sajtóközleményében Geréb Ágnes sajtósa.
Dr. Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvos és bába családjával együtt ezúton is szeretne köszönetet mondani azért az évek óta tartó hazai és nemzetközi támogatásért, amelyet a háborítatlan szülés ügyéért kiállók egyúttal számára is nyújtanak.
A tizennégy éve húzódó eljárássorozat a dr. Áder János köztársasági elnökhöz benyújtott kegyelmi kérelem elbírálásával zárul majd le.
Mint ismert Geréb Ágnest a Fővárosi Ítélőtábla január elején két év szabadságvesztésre ítélte és tíz évre eltiltotta hivatásától. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek nincs helye. Geréb Ágnes a köztársasági elnökhöz fordult kegyelemért, ezt azonban még nem bírálta el Áder János.
Kapcsolódó cikkeink a témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák