Terhesség

Forradalmi fehérnemű segítené a szülés utáni felépülést

Amikor felkészülünk a szülés utáni időszakra, jó néhány segédeszközt beszerzünk. Ám egy új fehérnemű kényelmesebb és egyszerűbb megoldást kínálhat.
2019. Szeptember 29.
A szülés utáni időszakban a babáról és a mamáról egyaránt gondoskodni kell Fotó: iStock

A szülés utáni időszakban – függetlenül attól, hogy hüvelyi úton vagy császármetszéssel adtunk életet a kisbabánknak – valószínűleg nem tudjuk majd hordani a jól megszokott fehérneműnket, nem is beszélve arról, hogy az intim testtájak vagy a hasi seb nagyon érzékenyek lehetnek. A kismamák mindenféle trükköt készek bevetni, hogy a felépülés időszakát egy kicsit elviselhetőbbé tegyék, és egy, amerikai anyukák által kifejlesztett speciális fehérnemű nagy segítség lehet ebben.

Eden Laurin, Aubrey Howard és Mia Clarke, a Nyssa alapítói, a saját tapasztalataikból kiindulva tervezték meg a különleges fehérneműt. “Egy szülés fizikailag nagyon kimerítő, utána még egy apró emberi lényről is gondoskodunk, a saját testi és lelki felépülésünkről nem is beszélve. Az utolsó dolog, amire egy friss anyukának szüksége van, hogy saját maga próbáljon összeeszkábálni egy használható, kényelmes fehérneműt” – mondta Howard.

A fehérnemű különlegessége, hogy a derekát magasra és alacsonyra is lehet hajtani, attól függően, hogy hol van szükség több tartásra, emellett pedig speciális zsebek is találhatóak rajta, ahová hideg vagy meleg “borogatást” is be lehet tenni, ezzel is támogatva a felépülést.

(via)

Ez is érdekelhet: