Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Félmaraton közben fejte magát az anyuka

Szerző: Babaszoba.hu

2016. szeptember 20.

Forrás: babaszoba.hu

Ha az édesanya szoptatja a babáját, és nem marad ebben az időszakban a négy fal között, valószínűleg előfordul vele, hogy a legváratlanabb helyeken meg kell etetnie a kisbabáját.

A kisbabák általában nincsenek tekintettel arra, hogy most éppen nem lenne alkalmas a pillanat a szoptatásra: lehetünk kávézóban, étteremben, könyvtárban, buszmegállóban. Ha a kicsi éhes, akkor meg kell szoptatni. Ezzel a legtöbb anyuka szembesül is.
Egy amerikai édesanya, Anna Young esetében azonban van egy csavar a történetben.
A nő ugyanis úgy döntött, lefutja a félmaratont - persze ez azelőtt volt, hogy megtudta volna, hogy kisbabát vár. Ez azonban nem tántoríthatta el a céljától, a kisbabája már öthónapos volt, amikor sor került a félmaratonra. Itt találkozott a nő a problémával, hogyha ő éppen futóversenyen van, hogyan fogja tudni megszoptatni a babáját?
És akkor az eszébe jutott: futás közben fogja megfejni magát. És bármilyen meghökkentően is hangzik, ez így is történt. A nő a Facebookon meg is osztott erről egy képet, amire több ezren reagáltak.

Volt, aki azt írta, rettenetes volt futás után megszoptatnia a gyermekét, és bárcsak lett volna ahhoz bátorsága, hogy ő is séta közben megfejje magát. Többen is egyetértettek a módszerrel, hiszen már tapasztalták, hogy igazi rémálom úgy futni, hogy tele van a mellük tejjel.
"Wow, ez a valódi elkötelezettség a gyermek és a szoptatás mellett" - írja az egyik kommentelő.
(via)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák