Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezek a fogászati rendelők vannak nyitva

Szerző: Babaszoba.hu

2020. április 20.

Forrás: MindentMent

Íme, a koronavírus-vészhelyzet ideje alatt sürgősségi ellátást nyújtó budapesti és Pest megyei rendelők listája.

Ezek a fogászati rendelők vannak nyitva (fotó: Getty Images)
Tömegével döntöttek rendelésük szüneteltetése mellett a fogászatok a betegellátást korlátozó miniszteri rendelet megjelenését követően. Bár a rendelők tájékoztatták pácienseiket és elhalasztották a nem sürgős kezeléseket, sokan éppen akkor szembesülnek a bezárt rendelővel, amikor sürgős segítségre lenne szükségük.
Márpedig kínzó fogfájásnál, vagy még nagyobb bajban, gyors segítségre van szükség. Ezen segít az a hiánypótló lista, mely összegyűjti a koronavírus-vészhelyzet alatt sürgősségi ellátást nyújtó budapesti és pest megyei fogászati rendelőket.
"Az volt a célunk, hogy megkönnyítsük a betegek tájékozódását és segítsük az ellátás biztonságának megőrzését" - mondta Aranyi Rita, a listát készítő és gondozó MindentMent fogászati rendelő igazgatója.
Jelenleg 148 sürgősségi fogászati ellátást nyújtó rendelő szerepel a listán, ebből 103 budapesti, 45 Pest megyei fogászat. A rendelők települési, illetve Budapesten kerületek szerinti sorrendben szerepelnek. A listán megtalálhatjuk a rendelők elérhetőségeit, valamint hogy magán- vagy állami finanszírozású az ellátás. A lista folyamatosan frissül.
Életbevágóan fontos tudni, hogy a koronavírus miatt csak sürgősségi ellátást nyújthatnak a rendelők, szigorú biztonsági szabályok mellett. Ezért minden esetben telefonon vagy e-mailen tájékozódjunk, mielőtt elindulunk - figyelmeztet Aranyi Rita, a MindentMent fogászati rendelő igazgatója.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések