Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ez történik a testedben terhesség alatt

Szerző: Pataki Gabriella

2017. július 7. | Frissítve: 2018. július 2.

Forrás: babaszoba.hu

Elgondolkodtál már valaha azon, mi történik valójában a testedben a terhesség 9 hónapja alatt? Persze, egy kisbaba fejlődik odabent. Na de azon túl?

Odabent minden a kisbabád fejlődése érdekében történik


A fitpregnancy.com animációja csodálatos módon mutatja be, hogyan viselkedik a tested a terhesség során, hogyan mozdulnak el a szerveid, hogy helyet adjanak növekvő kisbabádnak odabent, és hogyan segítik őt ezzel a fejlődésben.
A terhesség a világ egyik legnagyobb csodája. Külső jeleit tapasztalod is magadon, émelyegsz, reggeli rosszullétek kínoznak, kívánóssá válsz, megváltozik az ízlésed, a bőröd, a hajad, a kedélyállapotod, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a pocakod egyre csak nő és nő. A fizikai változásokat könnyű észrevenni, hiszen láthatóak. Na de mi történik bent, a testedben? Mi van azzal, ami nem látható?
A méhed növekedni kezd, helyre van szüksége. Ezért a tested szervei félreállnak, ami sokszor nem kis fájdalommal jár. Ha megnézed az animációt, talán jobban megérted, miért érzel néha különös, fájdalmas dolgokat odabent.
A fenti animáció röviden, de részletesen bemutatja a test változásait, így már te is láthatod, mi játszódik le benned a terhesség 9 hónapja alatt. Az animáció a szülés pillanatával ér véget. Annyit azonban az igazság érdekében elárulhatunk, hogy az életben nem ilyen sima ügy lesz. De megéri. Hát nem fantasztikus a női test, ahogy mindent a kisbabád fejlődésének rendel alá?

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések