Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ez a kép bizonyítja, hogy szívszaggató tud lenni a szülésznők élete

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 25.

Forrás: babaszoba.hu

Caty Nixon szülésznőről ikernővére, Laura McIntyre osztott meg egy fotót egy fárasztó munkahét után, ami nagyon felkapott lett a közösségi médiában.

(Forrás: Facebook)
"Caty az előbb húzta le zsinórban a negyedik műszakját, ez több mint 53 óra munkát jelent 4 nap leforgása alatt. Ebben nincs benne az a napi 1,5 óra, amit az autójában tölt, úton a munkahely és a lakása között. Ez alatt az idő alatt esélye sincs egy rendes ebédre, vagy hogy elég vizet tudjon inni. Ez a kép egy júliusi ügyeleti éjszaka után készült, amikor Caty egy különösen nehéz nap után érkezett a házamba. Ugyanis nem sokkal előtte volt bent egy halvaszületésnél a szülőszobán. Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mit kell átélnie egy szülésznőnek? Óriási örömöt látnak, ha zökkenőmentes egy szülés, és egészséges a csecsemő és az anyuka is. Pánikot és szorongást tapasztalnak, ha egy újdonsült édesanya megijed. Félelmet, amikor sürgősségi császármetszésre kerül sor. Békét látnak, ha egy anyukát támogat a családja ##8211## hiszen ez nem mindig van így. Látják, hogy kamaszlányok hoznak világra kisbabákat. Időnként a gyermekvédelmisekkel is találkoznak. Tudtátok, hogy a temetkezési vállalkozókat is nekik kell kihívni, hogy elvigyék a babát? Sokáig én sem tudtam." Caty testvére ezekkel a sorokkal osztotta meg a képet, amit azóta rengetegen láttak már.
Laura szerint testvére annyira jó a munkájában, hogy nagyon gyakran elfelejt saját magáról gondoskodni, miközben a páciensekkel foglalkozik, őket ápolja. A fotó, amit megosztott, emlékeztető mindannyiunk számára, hogy gondoskodnunk kell az ápolónőkről, akik ránk vigyáznak.
Az olyan ápolónők, mint Caty nagyon odaadóak. A jó dolgokat nagyon pozitívan élik meg, a rossz dolgok viszont szívszaggatóak a számukra. Én éppen emiatt vagyok mellette, amikor szüksége van rá.
(VIA)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák