Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető

Szerző: Babaszoba.hu

2018. február 23. | Frissítve: 2018. február 25.

Forrás: MTI

Élő adásban császármetszéssel adott életet kisfiának egy amerikai rádiós műsorvezető - számolt be róla csütörtökön a BBC News.

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető
Cassiday Proctornál, a St. Louis-i rádió reggeli műsorának házigazdájánál hétfőn jelentkeztek a szülési fájdalmak. A rádiócsatorna elintézte a kórházzal, hogy élőben közvetíthessék a szülést.
A műsorvezetőnő elmondta: mivel a baba két héttel korábban érkezett a vártnál, nagy szerencse volt, hogy meg tudták ragadni a pillanatot a szülés közvetítésére.
"Fantasztikus volt, hogy életem legizgalmasabb napját meg tudtam osztani a hallgatóinkkal" - mesélte a BBC riporterének, hozzáfűzve, hogy az élőben közvetített szülés tulajdonképpen "csak kicsit nyúlt tovább" azon, amit nap mint nap csinál, amikor életének minden aspektusát megosztja a hallgatókkal.
A 3200 grammos kisfiú, Jameson kedden született meg császármetszéssel. A gyermek nevét a rádió hallgatói szavazták meg még januárban.
Az édesanya műsorvezetőtársa, Spencer Graves úgy fogalmazott: az élőben közvetített szülés "varázslatos, bensőséges pillanat volt".
Cassiday Proctor egy ideig nem vezet műsort, anyasági szabadságra ment.
Kapcsolódó cikkeink szülés témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák