Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy csodás ajándék segítségével láthatta születendő gyermekét egy vak édesapa

Szerző: Babaszoba.hu

2021. február 11.

Forrás: babaszoba.hu

Egy igazán gyönyörű ajándéknak köszönhetően láthatta a leendő édesapa kisbabájuk ultrahangképét.

Nathan Edge, az Egyesült Királyságban élő leendő édesapa, aki hét évvel ezelőtt teljesen megvakult. Amikor várandós párjával a 12 hetes ultrahang vizsgálaton voltak, igyekezett, hogy ne érezzen így, de egy kicsit szomorú volt. "Amikor hazaértünk, megosztottuk a családdal is a vizsgálaton készült képet, és mindenki nagyon izgatott volt, mert először láthatta a babát" idézi a 26 éves férfit a Today.com. Edge elmondta a portálnak, hogy szinte soha nem érzi magát lehangoltan a vakság miatt - már egészen megbékélt ezzel -, de hirtelen szíven ütötte, hogy soha nem lesz képes látni ezt a képet.
Kép forrása: @NathanEdge94/Twitter.com
Azonban a leendő apuka egy nagyon kedves ajándéknak köszönhetően mégis láthatta a babát. Párja, Emma Fotheringham meglepte őt az ultrahang kép hímzett változatával, amelyet egy barátjuk készített, hogy Edge ennek tapintásán keresztül láthassa a kisfiát.
"Megpróbáltam elképzelni mások leírása alapján, hogy nézhet ki. De most képes vagyok magam képet alkotni a babámról. Ez egyszerűen lenyűgöző. Az egész életem eltelhetett volna úgy, hogy soha nem tudom meg, hogy nézett ki azon a felvételen" - mondta Edge a portálnak.
A leendő apuka decemberben osztotta meg a különleges, hímzett ultrahang képet Twitteren, ahol ezután számos üzenetet kapott. Volt, aki például azt írta, hogy ez elgondolkodtatta arról, mennyi mindent vesz természetesnek, és megköszönte ezt a perspektívát. De volt, aki azt jegyezte meg, hogy ez a gyermeknek is hatalmas emlék lehet, amikor felnő.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák