Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Csodálatos szülésfotók, melyek az emberiség erejét ünneplik

Szerző: Babaszoba.hu

2020. április 25.

Forrás: babaszoba.hu

A Birth Becomes Her, születési fotográfusok szervezete kiválasztotta az éves fotópályázatuk nyerteseit. A nyertes képek közül válogattunk.

Csodálatos szülésfotók, melyek az emberiség erejét ünneplik (Fotó: Birth Becomes Her)
A szülési, születési fotók igazán erőteljes, mély, érzelmes, sebezhető pillanatokat örökítenek meg. Ezeket a képeket ünnepli a Birth Becoming Her nemzetközi közösség évente megrendezett fotóversenye, mely nyertes képei azokat a nyers, érzelmes, intenzív pillanatokat rögzítik, melyek minden szülésben benne vannak.
A verseny szervezőinek közleményéből a Huffpost.com idézi: "Tudjuk, hogy a világ most azzal foglalkozik, mi történik a COVID-19-cel kapcsolatban, de úgy gondoljuk, soha nem volt még annyira szükség inspiráló képekre és történetekre, mint most. Szerte a világból érkeztek pályázatok tehetséges szülési, születési fotósoktól, és úgy látjuk, az idei év képei megmutatják az emberiség erejét, szeretetét és bátorságát."
Ezekből a fotókból válogattunk, a többi képet pedig meg tudod nézni a Birth Becomes Her oldalán. Mielőtt végignéznéd a képeket, szeretnénk jelezni, hogy egyes fotók esetleg felkavaróak lehetnek, mert a szülést a maga nyers valójában ábrázolják.
Neo Photography/Deborah Elenter
Sophia Williams
Tinétte Turton Photography
Dana Jacobs Photography
Hannah Palamara Birth Photography
Samantha Noel Photography
Danielle Hale
Brittney Hogue Birth, Baby, Family
Jo Robertson
Meredith Westin Photography

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák