Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Bugyigondok a terhesség alatt

Szerző: Babaszoba.hu

2007. szeptember 6. | Frissítve: 2018. október 4.

Forrás: Kismama magazin

Igazán nem könnyű rátalálni a legjobb megoldásra! Az első harmadban még nem húsba vágó a probléma, a korábbi bugyik továbbra is kényelmesek.

Bugyigondok


A divatos fehérneműk azonban sokszor kevert szálasak vagy műszálasak, és ez rendkívül kellemetlenné válhat, mert nem szellőzik bennük kellően a bőr, így a nedves meleg kedvez a gombák szaporodásának. Sajnos ezzel a problémával a legtöbb kismamának még műszálas bugyi nélkül is szembe kell néznie!
A középső harmadtól kezdve aztán már az sem mindegy, milyen fazonú az a bugyi. Ha közepes magasságú a derékrész, egyfolytában lepöndörödik a pocakról, és a vaskos hurka a legkellemetlenebb részen szorít, a császárosokat például a hegnél.
A kimondottan kismamáknak gyártott bugyik derékrésze hatalmas, hiszen úgy tervezték ezeket a darabokat, hogy az egész gömbölyűség beleférjen. Ezek roppant kényelmesek, de hogyan lehetne ilyet hordani a divatos csípőszoknyákhoz és -nadrágokhoz? Tehetünk egy kísérletet a nem kismamáknak, hanem testesebb hölgyeknek tervezett darabokkal, ezekkel többek közt az a gond, hogy a túlsúllyal nem küzdő kismamák popóján kimondottan lötyögnek.
Aki szereti, kipróbálhatja a tangát, ez kétségkívül jó szellőzést biztosít. Azok a kismamák, akik hajlamosak a terhességi csíkokra, a kötőszöveti gyengeségre, vásárolhatnak a "szorítós bugyinak" nevezett remekműből, amely jó tartást biztosít, mégsem szorít.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések