Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Bizarr kérés a volt anyóstól: néhai fia után nevezzék el a kisbabát

Szerző: Babaszoba.hu

2021. augusztus 30.

Forrás: babaszoba.hu

A névválasztás nem mindig könnyű, főleg, ha az egykori anyósnak már van ötlete.

Komoly indulatokat váltott ki az egyik Reddit-felhasználó története, aki megírta, hogy egykori anyósa akarja elnevezni a kisbabáját. A 31 éves kismama ugyanis korábban boldogan élt Michael nevű férjével, ám a férfi elhunyt - írja a Parents.com.
A nő és Michael édesanyja a gyászban együtt maradtak, és a tragédia óta is szoros a kapcsolatuk. Annyira, hogy amikor a fiatal özvegy újra szerelmes lett, párját elvitte bemutatni Michael anyjához is.
"Nem sokkal azután, hogy találkoztam a jelenlegi férjemmel, Johnnal, elvittem hozzá, hogy találkozzanak. Annyira izgatott voltam, hogy megismerik egymást, hogy kimentem a mosdóba és sírtam a megkönnyebbüléstől, amiért nem haragudott rám, hogy a fia halála után továbbléptem" -  emlékezett vissza a nő. 

Bizarr kérés a volt anyóstól: néhai fia után nevezzék el a kisbabát (Illusztráció. A kép forrása: Getty Images)

Az anyós és egykori menye együtt örültek a várandósság hírének is, ráadásul rögtön ikrek érkeznek. A volt anyós még viccelődött is, hogy így bónusznagymama lesz, és segített megszervezni a kismama babaváró buliját.
Volt viszont egy különleges kérése: hogy az egyik kisbabát Michaelről nevezzék el. A kismama ezen teljesen felháborodott, próbálta megértetni egykori anyósával, hogy Michael ugyan az élete szerelme volt, de az életének ez a része a férfi halálával lezárult. És nem akarja néhai férjéről elnevezni gyermekét, akkor sem, ha az anyós kilátásba helyezte a kapcsolat megszakítását.
Szerencsére egykori sógornője a kismama mellé állt, mindketten úgy vélik, hogy a volt anyós  egy régóta esedékes érzelmi összeomlásban van. A család szerint Michael édesanyja nem dolgozta még fel a fia halálát, ezért megpróbálják rávenni, hogy elmenjen egy gyásztanácsadóhoz. A kismama egyébként úgy hiszi, Michael sem akarta volna ezt a furcsa gesztust.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések