Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Babaváró a Mérleg jegyében(IX. 23. - X. 23.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2012. október 21. | Frissítve: 2019. október 21.

Forrás: babaszoba.hu

Vajon milyen kismama, aki a mérleg jegyében született? Olvasd el jellemzésünket!

Mérleg


Fontos lehet számára, hogy megkülönböztető figyelmet kapjon a babavárás időszakában - kiváltképp partnere részéről.
Semmilyen kényeztetést nem sokall, és előfordulhat, hogy extra kérésekkel áll elő. Minderre azért van szüksége, mert a legnagyobb harmóniában és örömben szeretné várni gyermekét. Ugyanezért igyekszik sokat pihenni; amikor teheti, kedves társaságban tölti az időt, és szép dolgokkal veszi körül magát.
Nem sajnálja az időt a legcsinosabb ruhácskák és játékok összeválogatására, odaadóan dekorálja a babaszobát, nagy gondot fordít a színek összhangjára. Kínban van viszont, ha jóakaratú szeretteitől ízlésének nem megfelelő babaholmit kap, mert a konfliktusok felzaklatják, és elengedhetetlen számára a külső-belső összhang - ezért legjobb, ha lemondunk a meglepetésről, és őt is bevonjuk a beszerzésekbe.
A Mérleg-hölgy saját megjelenésére is ügyel, kismamaként is feltétlenül igyekszik vonzó nő maradni; anyaszerepre készülődve változatlanul szívesen fogad elismerő bókokat. Társaságkedvelő alkat, és e rendkívüli életszakaszában kiváltképp szükségét érezheti annak, hogy élményeit folyamatosan megoszthassa másokkal, és hogy legyen kitől tanácsot kérnie, amikor kételyei merülnek fel.
Ha épp nincs senki a közelében, amikor elbizonytalanodik, megnyugtathatja kedvenc zenéje, vagy egy már sokszor látott, de megunhatatlan romantikus film... Hogy nehézségeivel együtt is valóban emlékezetesen derűs hangulatú, szép élménnyé válhasson ez a kilenc hónap az egész családnak, segítsük őt abban, hogy megtalálhassa benső egyensúlyát.
Hogy milyen anya az, aki Mérleg jegyben született, erről bővebben is olvashatsz...
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések