Terhesség

BabaMama Expo – hangolódjatok a családra!

Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a BabaMama Expón.
2018. November 07.

Az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényén minden kérdésre szakértő választ kaphatsz, és ígérjük, hogy közben a nagytesó sem fog unatkozni. Megnézheted, és kipróbálhatod a legfrissebb babaápolással és gondozással kapcsolatos innovációkat, részt vehetsz a helyszíni 4D ultrahangon, és lesz profi babafotózás is. Gyere el november 16-18. között a Budapest Arénába, ahol 200 kiállítóval találkozhatsz!

A háromnapos esemény első napjára idén kifejezetten a várandós kismamák és kispapák számára készül programokkal a BabaMama Expo. A pénteki nap csendessége és nyugalma tökéletes miliőt biztosít a ráhangolódásra, a kis jövevény érkezése körüli teendők átgondolásra, ezért, ha babát vártok, és ráértek pénteken, érdemes ezt a napot választani a látogatásra. A színpadon hallgathattok szülésfelkészítő előadást, keresztnév választási tanácsadást, és fókuszba kerülnek az édesapák is, őket is várja egy vidám hangulatú Apuka felkészítő előadás. Bemutatjuk a várandós jógát, és kismama divat témában is várnak újdonságok.

Idén hazai tervezők izgalmas kreációiból összeállított design baba-mama blokkal is bővül a 13 éves Expo kínálata, és természetesen most sem maradhatnak ki a különféle, előzetes regisztrációt igénylő ingyenes tanácsadások. Pontosan tudjuk, hogy a szoptatásról és a baba altatásáról nem lehet eleget beszélni, ezért mindhárom napra készültünk kapcsolódó tanácsadásokkal, lesz babamasszázs kurzus, valamint gyerekpszichológus is a helyszínen. Érdemes csatlakozni az esemény Facebook oldalához, ahol megtaláljátok a regisztrációhoz kötött programokat és aktuális nyereményjátékokat is.

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a háromnapos rendezvényen technológiai innovációk is debütálnak. Testközelből szemügyre veheted például a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, és az okostelefonnal szinkronizálható autóülést, vagy akár az alvássegítő babafigyelőt is.

A BabaMama Expót a sok hasznos előadás és tanfolyam mellett élményprogramok sokasága is színesíti majd: megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, előtesztelhetitek a legízletesebb falatokat a csöppségeteknek a babaétel kóstolókon, és ha már belejöttetek a dologba, akkor egy következő helyszínen kipróbálhatjátok a különböző típusú babakocsikat az akadálypályának kialakított kalandparkban. Lesz helyszíni 4D ultrahang, pocak henna, és kisbabátok első fülbevalóját is megcsináltathatjátok a rendezvényen.

A család minden tagja talál izgalmas programokat, és a helyszínen elérhető fejlesztő foglalkozásoknak, játékoknak köszönhetően a nagytesók sem fognak unatkozni.

BabaMama Expo - hangolódjatok a családra!

Az újdonságokban és élményekben gazdag hétvégére már nem kell sokat várnod! A BabaMama Expo november 16-18. között minden nap 10-18 óráig várja az érdeklődőket a Budapest Arénában, azonos jeggyel látogatható testvérrendezvényével, a nagyobb gyerekeknek szóló KidExpóval együtt.

További információ, jegyelővétel és részletes helyszíni program a weboldalon: www.babamamaexpo.hu