Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Azért adtak furcsa nevet a gyereküknek, hogy ingyenes legyen a netjük

Szerző: Babaszoba.hu

2020. október 19. | Frissítve: 2021. december 20.

Forrás: 24.hu

Egy svájci internetszolgáltató ingyen internetet ígér 18 éven át, ha egy bizonyos nevet adnak a szülők újszülött gyereküknek. Voltak olyanok, akik éltek az akcióval.

Furcsa nevet a gyereküknek, hogy ingyenes legyen az internetjük (fotó: Getty Images)
Egy svájci internetszolgáltató cég, a Twifi akciót indított: 18 éven át ingyen internetet ígér azoknak a szülőknek, akik a cég neve után Twifiusnak vagy Twifiának nevezik el az újszülött gyereküket. Egy pár jó lehetőségnek tartotta az akciót, és kislányuk középső nevének a Twifiát választották.
Vannak ennél sokkal rosszabb nevek. És minél gyakrabban mondtuk ki, hogy Twifia, annál jobban tetszett - mondta az anya a Sunnak. Azt is elmondta, hogy az így megspórolt pénzt a gyereküknek teszik félre és talán abból kijön majd neki egy autó, mire 18 lesz.
A kislány két másik keresztnevet is kapott, de azt mondják a szülők, hogy kicsit szégyellik, hogy ők voltak az elsők, akik belementek a cég felhívásába. Névtelenséget kértek, mert nem akarják, hogy emiatt elítéljék őket az emberek.
A Twifi vezetője, Philippe Fotsch azt ígéri, hogy ha a cég csődbe menne, az internetszámlát akkor is ő állja a következő 18 évben a családoknak, és azt mondja, a lehetőség továbbra is nyitva áll más pároknak is.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések