Terhesség

A repülőgép mosdójában szült egy kismama

A Salt Lake Cityből Honoluluba tartó járaton egy kismama a repülő mosdójában szült. A járaton egészségügyi dolgozók is utaztak, ők segítettek a szülésben. Videó is készült róla.
2021. Május 03.
A repülőgép mosdójában szült a kismama (fotó: Getty Images)

A Delta légitársaság Salt Lake Cityből Honoluluba tartó járatán kisbaba született – írja a 24.hu. Julia Hansen is gépen utazott, videót is készített az eseményről. A felvételen hallható, hogy a repülőn bemondják: mindenki maradjon ülve, amíg egészségügyi ellátást biztosítanak egy utasnak. Később pedig az is elhangzik, hogy kisbaba született a repülőn és kérik az utasokat, hogy tapsolják meg az anyát. A videóban a kisbaba sírása is hallható.

A légitársaság megerősítette, hogy egy Utah államból Hawaiira tartó járaton baba született, ennél több információt azonban jogi okokból nem adtak ki. Más forrásokból kiderült, hogy egy orvos, három ápolónő és egy egészségügyi asszisztens utazott a gépen, ők segítettek az anyának a szülésben.

Az egyik ápoló azt írta a Facebookon, hogy egy 26-27. hetében levő babát hoztak világra a gép mosdójában, az óceán közepe felett. Az anya és a baba is jó egészségi állapotban volt a szülés után. A gép csak három órával később landolt.

Forrás: 24.hu