Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

5 csodálatos császármetszéses fotó

Szerző: Pataki Gabriella

2017. április 11.

Forrás: babaszoba.hu

Tudtad vagy sem, április a császármetszés hónapja. Világszerte egyre több kisbaba születik császármetszéssel, mégis sok helyen még mindig tabu témaként kezelik, ha egy csecsemő így jön a világra.

Életet adni a világ legnagyobb csodája, császármetszéssel is!


Pedig a császármetszésen átesett nők is bátran, önzetlenül, remegő kézzel és dobogó szívvel adnak életet gyermeküknek.
Ha valakiket, akkor azokat az édesanyákat meg kell ünnepelni, akik 9 hónapig félredobták saját igényeiket, majd hagyták, hogy a testüket kettévágják, hogy megszülethessen a kisbabájuk.
A blogs.babycenter.com-on megjelent néhány csodálatos fotó, melyek császármetszés közben készültek az édesanyákról és kisbabájukról. Nézd meg Michelle Garey csodálatos alkotásait te is! Az édesanyák arcán tükröződő féltés, szeretetet és hála szavak nélkül is mindent elmond arról, milyen érzés császármetszéssel világra hozni egy gyermeket.
Vajúdás közben sokszor adódhat olyan probléma, amikor hirtelen császármetszésre van szükség. Olyankor az édesanyák szinte fel sem tudják fogni, mi történik velük és nem képesek átadni magukat annak a csodának, hogy végre életet adnak a kisbabájuknak. Michelle Garey fotós ezért is örökítette meg a pillanatokat a műtőben, hogy kicsit lelassítsa az eseményeket és hogy az édesanyák utólag visszanézve büszkék legyenek a szüléstörténetükre. Mert minden kisbaba születése egy csoda, akkor is, ha természetes úton-, és akkor is, ha császármetszéssel jön világra.
5 varázslatos fotó anyákról és babákról, császármetszés közben:
Az első puszi, még a műtőágyon fekve.
Amikor végre odahozzák őt hozzád.
Műtét közben esélyed sincs arra, hogy a karjaidba zárd a kisbabádat, de egy simogatásra szinte azonnal van lehetőség.
Az édesanya tekintete mindent elárul arról, mit érez, amikor először pillantja meg a gyermekét.
Ilyen, amikor egy kisbaba nem tud természetes úton a világra jönni.

Hozzászólások

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések