Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ne várj 5 évig, ha nem jön össze a baba

Szerző: Babaszoba.hu

2018. január 9.

Forrás: Infostart.hu

Nem szabad sokáig várni, ha nem fogan meg a baba: 1-2 év próbálkozás után lombikcentrumhoz kell fordulni. Ma Magyarországon éppen olyan magas színvonalú a lombikkezelés, mint nyugaton.

Ne várj 5 évig, ha nem jön össze a baba
Ezt Kaáli Géza, az idén 25 éves Kaáli Intézet alapítója az InfoRádió Aréna című műsorában mondta. Kaáli Géza a Závecz Intézet kutatását is idézte a műsorban, ami szerint a megkérdezettek 98 százaléka egyetért a lombikbébi-programmal, tehát nem okoz problémát a társadalmi megítélésben az eljárás, akkor sem, ha a tavalyi, a győri megyéspüspök elhíresült kijelentése hosszú vitához vezetett.
Kaáli Géza szerint ma Magyarországon ugyanolyan magas színvonalú a lombikkezelés, mint Párizsban vagy New Yorkban és arra hívta föl a figyelmet, hogy 1-2 év sikertelen próbálkozás után lombikbébi centrumhoz kell fordulni, nem szabad további éveket várni.
A meddőség a szakember véleménye szerint nem csupán az érintett családokat sújtja, hanem az országot is: a demográfiai problémákhoz minden vágyott gyermek megszületése a megoldás.
Kapcsolódó cikkeink lombikprogram témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék