Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezért fogan meg év elején a legtöbb baba

Szerző: Babaszoba.hu

2018. január 10.

Forrás: divany.hu

Olyan sokan tartják jó ötletnek a szeptemberi babát, hogy bármilyen praktikát bevetnek a siker érdekében.

Év elején a legaktívabbak a babára vágyó párok
Az év eleje a legnépszerűbb időszak a teherbeesésre sok párnál, legalábbis ezt írja a Daily Mail, amit a Dívány szemlézett.
A januáron belül is a másodika a legnépszerűbb az Egyesült Királyságban, így a legtöbb baba szeptember 26-án születik meg. A Channel Mum felmérése szerint még azt is lehet tudni, hogy 10 óra 36 perckor dolgozik a legtöbb pár a sikeres teherbeesésen és meglehetősen érdekes praktikákat is bevetnek az utódnemzéshez.
Ilyenek például a fagyasztóból előkapott alsógatya ötlete, amitől azt várják, hogy élénkebbek lesznek a spermiumok. A nők sem kevésbé kreatívak: vannak, akik a bal orrcimpájuk átlyukasztásától várják a sikeres teherbeesést. Bár utóbbi egy indiai szokásból eredeztethető. Vannak, akik a zöld színű ágyborításban hisznek. A felmérésben részt vevők 6 százaléka szerint az aktus után egy hétig tilos az orgazmus. De kb. ugyanennyien vannak azok, akik kerülik az alkoholt vagy akik a zokniban összebújásban bíznak a siker érdekében. Még ennél is többen esznek étcsokit vagy ananászt a baba megfoganása kedvéért, de a legnépszerűbb női praktika a minimum három perces, levegőbe emelt lábakkal történő biciklizés.
Kapcsolódó cikkeink teherbeesés témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék