Teherbeesés

Eva Mendes: ezért szültem negyven felett

A színésznő, aki negyven felett hozta világra kisbabáját, úgy érezte korábban, hogy egyszerűen nem állt készen a szülésre.
2022. Június 01.
Eva Mendes és Ryan Gosling (Fotó: Getty Images)

Eva Mendes arról beszélt a Today című műsorban, hogy mi ihlette őt a negyvenes éveiben a gyerekvállalásra. Pontosabban, ki. Ugyanis onnantól érezte, hogy készen áll az anyaságra, amikor megismerte leendő férjét, Ryan Goslingot. Azóta két gyermekük született.

“Találkoztunk, beleszerettem,  úgy voltam vele, hogy ő az igazi. Azt éreztem, hogy a gyermekei anyja szeretnék lenni” – magyarázta a színésznő.

Mendes hozzátette, hogy sosem akart fiatalon anya lenni, mert úgy érezte, még nem áll készen rá. “Nyilvánvalóan ez egy nő személyes döntése. Ha idősebben szülsz, akkor mindig kockáztatsz. Amikor terhes voltam, mindig volt miért aggódni. De szerencsére teljesen egészséges várandósságom volt, és boldog voltam, hogy vártam.”

Eva arról is beszélt, milyen hálás azoknak a rokonoknak, akik segítenek a gyermekek körül. Az anyósa, az anyja, a férje és a nővérei is folyamatosan együttműködnek a gyereknevelésben, így a színésznő nincs magára hagyva.

Manapság egyre több nő szül 35 év felett. Nézd meg, kik azok a hírességek, akik szintén “későn” szánták rá magukat a gyermekvállalásra!