Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

70 évesen esett teherbe egy asszony

Szerző: Babaszoba.hu

2018. május 23.

Forrás: mirror.co.uk

Egy mexikói nő, Maria de la Luz azt állítja, hogy hat hónapos terhes nyolcadik gyermekével. Maria 70 éves.

70 évesen esett teherbe egy asszony (fotó: CEN/La Republica)
A 70 éves mexikói nő állítása szerint hat hónapos terhes, ezzel ő lesz minden idők legidősebb anyja, amikor szülni fog. Eddig egy spanyol nő, Maria del Carmen Bousada de Lara tartja a rekordot, ő 66 éves volt, amikor 2006-ban ikerfiúkat szült. A babák koraszülöttek lettek és császármetszéssel születtek. Később beismerte, hogy hazudott a koráról, hogy mesterséges megtermékenyítést kaphasson Kaliforniában.
A helyi médiának az asszony nemrég mutatott egy ultrahangfelvételt, amelyről azt állítja, megerősíti, hogy terhes és, hogy egy kislányt vár.
"Fájtak a lábaim, hánytam és szédültem. Már körülbelül tíz ultrahangos vizsgálatot végeztek el rajtam, magánklinikán és közkórházban, de az orvosok nem tudták elhinni, hogy terhes vagyok"- nyilatkozta Maria.
Azt állítja, nem tudta, hogy terhes, de egyéb részleteket nem árult el a terhességéről. A kora miatt várhatóan császármetszéssel fog szülni.

Maria azt is elmondta az újságíróknak, hogy néhány gyermeke nem örül a hírnek, mert már túl öregnek tartják.
Korábban már volt egy indiai 70 éves nő, aki azt állította, hogy terhes, és 2008-ban ikreket szült, de soha a hatóságok nem tudta bizonyítani a nő életkorát.
(VIA)
Kapcsolódó cikkeink késői gyerekvállalás témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék