Kisgyerek

Újdonságok anyukáknak, gyerekeknek

Kötött Yoda mester, pöttyös óra és fertőtlenítőgép. Lássuk az aktuális újdonságokat!
2012. Április 24.

Nincs esélye a baktériumoknak!

A kisgyerekkor érzékeny időszak, és ha nem is kell, hogy túlizguljuk ezeket az éveket, jó hasznát vehetjük ennek a fertőtlenítős kézmosónak, amelyhez hozzá sem kell érnünk, hogy egy adag szappan a kezünkre kerüljön, hiszen a szenzoros érzékelő észleli, ha a kezünket a készülék alá tarjuk, és rögtön egy kis adag folyékony szappant adagol rá.A játszóról feljövet pillanatok alatt fertőtleníthetjük a homokozóban bepiszkolódott kis kezecskéket.Ha pedig a pici babához érkezik látogató, megkérhetjük, hogy ezzel a csodamasinával mossa le kezéről az út porát.

Újdonságok anyukáknak, gyerekeknek

Kevesebb mosószer, hatékonyabb foltoldás

Azt hiszem, az anyukák pár év alatt doktorálhatnának foltoldásból. A hozzátáplálás, majd a játszótéri dagonyázások komoly feladat elé állítják a kisgyerekes kezdő szülőket.Az új Dosia most takarékosabb, mert kisebb adag is hatékonyan tisztítja a ruhákat.

Újdonságok anyukáknak, gyerekeknek

Pöttyös idő

Szakadjunk el egy kicsit a sikamikától és a háztartástól ennek a csodaszép pöttyös órának a kedvéért.A nagyobbak igazán boldogok lehetnek egy ilyen darabbal, jó ajándék lehet akár sulikezdésre is a komoly nagyfiúknak és nagylányoknak.Szerencsére a fiúkra is gondoltak ezzel a szép repülős darabbal.

Újdonságok anyukáknak, gyerekeknek

Havi webtalálat

Van, amikor csak úgy találunk helyes dolgokat az interneten.Itthon nem lehet kapni őket, de talán még külföldről sem lehet megrendelni, szabásminta, kötésminta sincs hozzá, de egyszerűen helyesek.E havi nyertesünk ez a kötött Yoda. Ha valaki mégis gyártásába kezdene, azonnal juttassa el az információt szerkesztőségünkbe!Addig is, az ERŐ legyen veletek!