Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Teljesült az álma: unikornist simogathatott egy súlyosan beteg kislány

Szerző: Babaszoba.hu

2021. augusztus 25.

Forrás: babaszoba.hu

A hároméves Abigail agydaganattal küzd. A kislány nagy álma, hogy találkozhasson egy unikornissal. Az ilyen álmokat pedig valóra kell váltani.

Hatalmas meglepetésben volt része a Tennesse-ben élő Abigail Leggiónak. A hároméves kislány agydaganattal küzd és minden vágya az volt, hogy találkozhasson egy unikornissal. Emellett szeret hercegnőnek öltözni és imádja a varázsvilágot.
Illusztráció: Getty
Abigail családja a Make-A-Wish kívánságteljesítő alapítvánnyal karöltve megpróbálkozott, hogy valóra váltsák a nagybeteg kislány álmát.
 A nevezetes napon Abigail kapott egy csodálatos hercegnőruhát, fején virágkorona ékeskedett, míg testvére, Ty hercegnek öltözhetett. Lovaskocsi jött a gyerekekért, amit két "unikornis" húzott. Abigail répával etethette az egyszarvúakat és sokat simogathatta az állatokat.
 A kislány édesanyja szerint ez a nap többet adott kislányának, mint azt el tudták képzelni. "Egyszerre volt boldog és szomorú pillanat. Csodálatos volt látni, hogy mennyire izgatott volt az unikornisok miatt, de szívbemarkoló, hogy rákosnak kell ahhoz lennie, hogy egy ilyen különleges napot átélhessen" - mondta Melissa a Parents.com-nak.
Abigailnél 2020 októberében diagnosztizáltak agydaganatot. Az elmúlt 10 hónapban protonterápián, kemoterápián és 10 órás agyműtéten esett át, hogy eltávolítsák a legnagyobb és legagresszívebb daganatot. Bár a fennmaradó daganatok nem zsugorodtak össze, nem nőttek vagy képeztek áttétet, ami nagyszerű hírnek számít.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék