Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Rendezzünk kiállítást!Gyerekrajzok a falon

Szerző: Babaszoba.hu

2008. január 23. | Frissítve: 2015. május 15.

Forrás: Kismama magazin

A legszebb a világon saját gyermekünk rajza, kézzel készített kis alkotása. Egy kedves kis családi művészfal elkészítése nem igényel sok energiát, csak némi ötletességet, kézügyességet.

Egy-egy jól sikerült rajzot őrizzünk meg, hátára jegyezzük fel, mikor készült. Kapcsos lefűzőmappába rendezve tegyük félre, évek múlva már nagyobbacska gyerekünk is jókat derülve nézegeti majd. Ezzel éreztetjük vele, hogy megbecsüljük a munkáját.

De a legjobb megoldás, ha rendezünk egy állandó családi kiállítást, ahova az aktuális, legszebb kis műalkotások kerülnek ki.

Ötletek a gyerekrajz-kiállításhoz

- Erősítsünk egy üres falszakaszra hosszú damilt, színes szalagot vagy dizájnos, natúr madzagot. Csíptessük fel színes ruhacsipeszekkel a legfrissebb műveket - így a látogató nagyszülők is megcsodálhatják őket.

Kép forrása: designimprovised.com


- Ragasszuk fel a rajzokat élénk színű kartonlapokra. Így, háttérrel együtt nyomjuk fel ragasztógyurmával a gyerekszoba falára.

Kép forrása: blogs.babycenter.com


- Akár szép színes ruhacsipeszekkel is megoldhatjuk a falra illesztés problémáját. Gyurmaragasztóval rögzítsük a könnyű csipeszeket.

Kép forrása: blogs.bebycenter.com

További ötlet, ezúttal nem a falra: írjunk a rajz hátára levelet a nagyinak, barátainknak ("Mit üzensz a nagyinak?") - képeslappá alakítva örömet szerezhetünk vele a rokonnak és a gyereknek is.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék