Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Parádés filmes fotókat készít egy apa és az 5 éves lánya

Szerző: Babaszoba.hu

2022. június 21.

Forrás: babaszoba.hu

Alex Zane és 5 éves kislánya, Matilda egyedi módon keltik életre az ikonikus filmklasszikusok jeleneteit. A főszereplő természetesen Matilda, és időnként egy óriási plüssróka is feltűnik a fotókon.

Zseniális képeken alkot újra ikonikus filmjelenetek egy apa és az 5 éves kislánya (Fotó: Getty Images)
Instagram-oldaluk, a Tot for Tot Remakes nagy népszerűségnek örvend, ami nem kis részben annak köszönhető, hogy minden kép esetében hatalmas figyelmet fordítanak a részleteknek, számolt be róla az Upworthy.
A portál szerint sok szülőhöz hasonlóan a koronavírus-járvány korai időszakában Alex is kénytelen volt kreatív megoldásokban gondolkodni, hogy szórakoztassa a családot. Ilyen volt többek között a beltéri (játék)autómosás - ami közben Matilda hirtelen felugrott az autó tetejére. Édesapja azonnal meglátta benne Michael J.Fox-ot a Teen Wolf (magyar címén Az ifjú farkasember) filmből, majd megtanította neki, hogyan kell léggitározni, mielőtt lefotózta volna.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alex Zane (@tot_for_tot_remakes) által megosztott bejegyzés

Ezután az apa és kislánya elkezdtek filmes jeleneteket újraalkotni új, közös időtöltésükként. Alex jelenteket kutatott, majd lefotózta Matildát, Alex barátja, Andrew Kelly pedig megszerkesztette a fotókat.
Az édesapa a Movie Metropolis blognak azt is elmesélte, hogy a filmválogatásnál szempont, hogy gyorsan elkészíthető legyen a fénykép, továbbá hogy egyszerű tevékenységet ábrázoljon, mint például az alvás, a sikítás, vagy a mozdulatlan ülés. Fontos, hogy az 5 éves kis sztár ne veszítse el a figyelmét, és ne kelljen visszacsalni a díszletbe.
Alex elmondta, hogy számára ez a projekt nemcsak hogy különleges kötődési lehetőséggé vált a lányával, de segített emlékezni arra is, hogy "milyen élvezetes lehet az élet, ha bármire fordítasz egy kis időt és kreativitást".
Hoztunk néhány képet az újraalkotott jelenetekről, további fotókat pedig az Upworthy cikkében, és a Tot for Tot Remakes Instagram oldalon találsz.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alex Zane (@tot_for_tot_remakes) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alex Zane (@tot_for_tot_remakes) által megosztott bejegyzés


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Üdvözlünk a kisgyermekkorban! (X)

Az utóbbi időben rengeteg "első" alkalmat ünnepeltetek. Az első lépések, az első szavak, az első önálló kanál használat és a babád első születésnapja. Gratulálunk - egyéves korban a babád hivatalosan már kisgyermek!

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék