Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Összegyűlt a pénz Zsombor kezelésére

Szerző: Babaszoba.hu

2021. február 23.

Forrás: Index.hu

Facebookon jelentették be a jó hírt: összegyűlt a pénz az SMA-s kisfiú gyógykezelésére.

Kép forrása: Sma baby Zsombor/Facebook.com
"Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk" - írták múlt héten a posztban.
Hozzátették: nyáron még elképzelhetetlennek tűnt, hogy sikerüljön összegyűjteni a kezeléshez szükséges pénzt, az emberek összefogása révén azonban sikerült megvalósítani ezt - írja az Index.hu.
"Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl! Nyáron még annyira elképzelhetetlen és rettenetesen hosszúnak tűnt ez az út.
Igazából az is volt, de közben olyan embereket és olyan összefogást ismerhettünk meg, ami legalább annyira elképzelhetetlen volt, mint maga az összeg" - áll a bejegyzésben, amelyben hálájukat és elismerésüket fejezik ki mindenkinek, aki bármilyen módon segítette a gyűjtést.
"Hatalmas az erőnk együtt, amit a szeretet és az együttérzés hajt. Legyetek büszkék magatokra! Mi azok vagyunk rátok!" - üzenték.
Az SMA-val vagyis gerincvelői izomsorvadással szenvedő gyerekek kezelésére használt Zolgensma génterápiás gyógyszer a világ legdrágább gyógyszere, több mint 700 millió forintba kerül. Az Index.hu korábbi cikkében írta az RTL Klub Híradója nyomán, hogy "a gyártó és az egészségbiztosító tárgyal arról, hogy a készítmény egyedi méltányossággal elérhetővé váljon Magyarországon is állami támogatással".

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék