Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nem voltak biztonságosak, visszahívtak az autós gyermeküléseket

Szerző: Babaszoba.hu

2018. március 27.

Forrás: dualfix-check.com

A Britax Römer visszahívásról szóló közleményt adott ki a klasszikus DUALFIX autósülésekkel kapcsolatban, mert biztonsági problémák merültek fel az üléssel kapcsolatban.

Nem voltak biztonságosak, visszahívtak az autós gyermeküléseket
A Britax Römer a klasszikus DUALFIX ülés önkéntes visszahívásáról szóló közleményt adott ki: az autósüléssel kapcsolatban felemerült, hogy annak egyik alkotóelemével biztonsági probléma lehet. Az 2017. november 3. és 2018. március 22. között értékesített DUALFIX üléseket érinti a visszahívás. A közlemény szerint a kérdéses alkotóelem semmilyen más Britax Römer autós gyermekülésben vagy termékben nem került felhasználásra.
A Britax Römer egyértelműen beazonosította a kérdéses probléma okát. Azt írják közleményükben, hogy nem kaptak semmilyen bejelentést az esetlegesen hibás alkotóelemmel kapcsolatos eseményről vagy balesetről. Bár az alkotóelem esetleges eltörése biztonsági problémát jelent, az üléseknek csak egy töredéke tartalmazza a potenciálisan érintett alkotóelemeket.
Amennyiben 2017.november 3. és 2018. március 22. között vásároltál Dualfix ülést, ellenőrizd le az ülés sorozatszámát, hogy tudd, szükséges-e a csere.
Az autósülés sorozatszáma ('Series NO.') az autósülés elülső részén, a huzat alatt található. A sorozatszám 'M101A'-val kezdődik és, 14 számjeggyel folytatódik.
Az autósülés huzatának eltávolításával és a sorozatszám megtalálásával itt találsz útmutatást.
Kapcsolódó cikkeink autósülés témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék