Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nem játék, de érdekes!

Szerző: Babaszoba.hu

2008. január 23. | Frissítve: 2017. augusztus 9.

Forrás: Kismama magazin

Nem rosszaság, csak kíváncsiság hajtja a kicsiket újabb felfedezésekre vágyva, amikor kibelezik a picit felhasadt pocakú babát, macit, kipakolják a fiókot és a táskádat.

Biztosítsunk lehetőséget a gyerekeknek a pakolásra!


Élvezettel borítják ki kézitáskánkat, túrják ki az elérhető fiókok tartalmát, söprik le a könyvespolcot, tépik ki a lapokat. Helyezzük el úgy a holmikat, hogy ne kerüljenek a kis gézengúz keze ügyébe. Helyette adjunk érdekes felfedeznivalókat. Ami nekünk vacak, számára a legjobb játék lehet. Feltétlenül maradjunk mellette, amíg ezekkel az eredetileg nem gyerekkézbe való dolgokkal matat.
Állítsunk össze egy álkézitáskát. Pakoljunk az egyik divatjamúlt darabba sok "izgalmas" limlomot: fésűt, tükröt, szalagot, cérnaspulnit, pénztárcát, képes magazint.
Rakjunk tele egy fiókot a kisgyerek számára kinőtt ruhákkal, tiszta cipőkkel, nem használatos apróságokkal. Ezeket nyugodtan rámolhatja!
Működésképtelen lejátszóval, kisrádióval, háztartási géppel, billentyűzettel, mobiltelefonnal biztos sikert arathatunk. Minél több gomb, annál jobb!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék