Kisgyerek

Nem játék, de érdekes!

Nem rosszaság, csak kíváncsiság hajtja a kicsiket újabb felfedezésekre vágyva, amikor kibelezik a picit felhasadt pocakú babát, macit, kipakolják a fiókot és a táskádat.
2008. Január 23.

Élvezettel borítják ki kézitáskánkat, túrják ki az elérhető fiókok tartalmát, söprik le a könyvespolcot, tépik ki a lapokat. Helyezzük el úgy a holmikat, hogy ne kerüljenek a kis gézengúz keze ügyébe. Helyette adjunk érdekes felfedeznivalókat. Ami nekünk vacak, számára a legjobb játék lehet. Feltétlenül maradjunk mellette, amíg ezekkel az eredetileg nem gyerekkézbe való dolgokkal matat.

További szuper tippek:

Dobozvilág

Varázsképek

Játsszunk boltost!

Életmentő játékok

Kézügyességfejlesztés, természetesen

Állítsunk össze egy álkézitáskát. Pakoljunk az egyik divatjamúlt darabba sok “izgalmas” limlomot: fésűt, tükröt, szalagot, cérnaspulnit, pénztárcát, képes magazint.

Rakjunk tele egy fiókot a kisgyerek számára kinőtt ruhákkal, tiszta cipőkkel, nem használatos apróságokkal. Ezeket nyugodtan rámolhatja!

Működésképtelen lejátszóval, kisrádióval, háztartási géppel, billentyűzettel, mobiltelefonnal biztos sikert arathatunk. Minél több gomb, annál jobb!

Ezek is érdekelhetnek:

Játék a padlón

Milyen a jó játék?

Mikortól kell játék a babának?

Forrás: Kismama magazin