Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Most az anyaság a legfontosabb szerepem!

Szerző: Babaszoba.hu

2011. október 19.

Forrás: babaszoba.hu

- így nyilatkozott Natalie Portman, aki a várakozásokkal ellentétben egyelőre nem vállal filmszerepeket.


A harmincéves, Oscar-díjas színésznő, akit legutóbb a Fekete hattyúban láthattunk, minden jel szerint élvezi a három hónapos kisfiával, Alephfel töltött napokat. Ahogy a legfrissebb fotókon is látszik, lelkes babahordozó: a kisfiút mindenhova magával cipeli a snugli nevű hordozóeszközben. A fotós éppen piacozás közben örökítette meg őket, hatalmas rakás gyümölcsöt és zöldséget szereztek be.
Gyereke apjával, vőlegényével, Benjamin Millepeid koreográfussal épp a Fekete hattyú forgatásán hozta össze a sors. A pár épp most érkezett haza Los Angelesbe európai körútjáról, és a jelek szerint egyik első útjuk a piacra vezetett.
A színésznő, aki jelenleg a Dior egyik arca, egészen hétköznapi öltözékben, farmerban, drapp dzsekiben, lófarokkal és smink nélkül merészkedett az emberek közé.
A család egyébként nem sokat mutatkozott az utóbbi hónapokban, legutóbb Svájcban kapták őket lencsevégre. Bár sokan arra számítottak, hogy Natalie Portman az Adaline című film főszerepében fog visszatérni az anyasági szabadság után, ő elutasította az ajánlatot. Ezt már az Oscar-gálán is sejteni lehetett, amikor ezekkel a szavakkal fordult francia vőlegényéhez a legjobb színésznőnek járó díj átvétele után: Csodálatos szerelmem, Benjamin, aki életem legfontosabb szerepét adta nekem.
Natalie Portmant azért láthatjuk a filmvásznon most is, korábban forgatott filmjeiben, a Thorban és a Király!-ban (Your Highness).

Forrás: Dailymail

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék