Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mire Jancsi meggyógyul, Juliska beteg lesz?

Szerző: Babaszoba.hu

2011. november 4. | Frissítve: 2017. november 22.

Forrás: Kismama magazin

Akinek több gyereke van, ismeri az elrakhatatlan porszívó esetét. Igen, a porszívó az orrszívóval októbertől májusig tündököl szobadíszként és állandó használati tárgyként. Teljesen fölösleges a helyére tenni.

Ha beteg a gyerek

A bölcsiben, oviban, munkahelyen, de akár a tömött buszon is könnyedén elérnek minket azok a kórokozók, amelyek nyáron csak lapultak a jó időben. Most persze tobzódnak, hiszen a közösségben pillanatok alatt új áldozatokat találnak, még könnyebb a dolguk, ha fáradtak, kialvatlanok vagyunk, a munkakezdés, óvodakezdés stressze gyengíti immunrendszerünket.

Segítsd a gyógyulást!

 • A jó levegő senkinek sem árt. Ha a kicsi nem lázas, betegen is kiviheted a kertbe vagy a közeli parkba. A szaladgálás persze nem beteg gyereknek való, de pici séta vagy babakocsizás jót tesz neki.
 • Figyelj a pihenésre! Bár nem kell másnap korán kelni, ha beteg a pici, talán jól is jön, hogy apa munka után végre nagyot játszhat a gyerekekkel, a lefekvést mégse hagyjátok késő estére. Mókázás helyett egy nyugodt fürdés, halk éneklés, mese, beszélgetés legyen a program, és a mielőbbi alvás, hogy le tudja győzni a betegséget a kicsi szervezete.
 • Ne hagyjátok el a kézmosást, amikor hazaértek az orvostól, sétából, és evés előtt se maradjon el - tűnjenek csak el a lefolyóban a gonosz kórokozók!
 • Adj könnyű ételeket és sok folyadékot a kis betegnek. Támogasd a bélflóráját, amiben hatékonyan segít a Normaflore probiotikum. A bélrendszerben fejti ki hatását, kedvezően befolyásolja az immunrendszert, segíti a szervezet vitaminellátását. Így segíthet, hogy gyorsabban felépüljünk a betegségből, megszűnjön a fáradtság, gyengeség, és hamarabb jól érezhessük magunkat. Könnyű kezelni és alkalmazni, a benne lévő folyadék könnyen beadható.

 • Hozzászólások

  Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

  Támogatóink ajánlatai

  h i r d e t é s

  Facebook

  Szponzorált hirdetések

  Legkeresettebb címkék