Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Minél idősebb egy nő, annál elégedettebb magával

Szerző: Babaszoba.hu

2017. január 27.

Forrás: Medipress

Az öregedés általában nem tartozik azok közé a dolgok közé, amire bárki is vágyna, többnyire inkább tartunk tőle, ám egy nemrégiben végzett ausztrál kutatás megpróbálta a dolog pozitív oldalát is megmutatni.

Minél idősebb vagy, annál elégedettebb vagy?


A Showpo nevű online ruházati áruház felmérése azt mutatta ki, hogy minél idősebb valaki, annál elfogadóbb magával szemben, a 18 évesek például 27 százalékkal nagyobb arányban elégedettek a testükkel, mint a 18 év alattiak, mire pedig valaki eléri a 30. életévét, további 23 százalékkal nő az elégedettsége mértéke.
A több mint 2000 nővel végzett felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek több mint 63 százaléka elégedett volt magával, a 30 éven felülieknek 17 százaléka például semmit nem változtatott volna meg magán, míg a 18 éven aluliak közül 13 százalék volt ugyanezen az állásponton. A Showpo vezérigazgatója, Jane Lu hozzátette, hogy azok a nők, akik elégedettek a saját külsejükkel, szívesebben vásárolnak maguknak ruhákat online oldalakon, és nem érzik magukat közben frusztrálva.
A válaszokból azt is megtudták a szakemberek, hogy a nők több mint felét a barátai inspirálják az öltözködés vagy divat terén, míg 5 százalékuk a magazinokban látott modelleket követi, sokan pedig olyan közismert személyeket neveztek meg példaképüknek, mint Michelle Obama, Kayla Itsines, Beyonce, Amy Schumer, Ellen DeGeneres vagy Ashy Bines.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Üdvözlünk a kisgyermekkorban! (X)

Az utóbbi időben rengeteg "első" alkalmat ünnepeltetek. Az első lépések, az első szavak, az első önálló kanál használat és a babád első születésnapja. Gratulálunk - egyéves korban a babád hivatalosan már kisgyermek!

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék