Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Milliók csodálják a bébiszittert, aki imádnivalóan énekel

Szerző: Babaszoba.hu

2021. július 23.

Forrás: babaszoba.hu

Arat a TikTokon az a videó, amin egy bébiszitter a Kis hableány egyik dalát énekli, miközben játszik.

Delaney Wilson 18 éves és bébiszitterként dolgozik. Épp Nicki Maher kislányára vigyázott, amikor Barbie-zás közben dalra fakadt és a Kis hableány egyik dalát énekelte el. Az édesanya, Nicki pedig titokban felvette Delaney énekét - írja a Dailymail.com.
Később, a fiatal bébiszitter engedélyével kirakták a videót a TikTokra, ahol hatalmas siker lett a felvétel. Pár hét alatt több mint 12 millióan nézték meg és rengeteg rajongót szerzett magának a fiatal énekes.
Sokan kommenteltek a videó alá, hogy Delaney-nek Disney-hercegnőként kéne dolgoznia. Kell is a bátorítás a fiatal lánynak, aki eddig félénk volt, ugyanis nem tartja elég szépnek és tehetségesnek magát. Épp ezért korábban nem is rakott ki az énekléséről videókat, tartva a negatív kommentektől.
Ha azonban a százezer pozitív kritika nem győzné meg, az talán megnyugtatja, hogy felvették a Berklee Zeneművészeti Főiskolára. A frissen érettségizett Delaney most azt mondja, a titokban készített felvétellel fantasztikus lehetőségeket kapott és a videónak köszönhetően csodálatos emberekkel ismerkedett meg.
"Ez a felvétel és az utána érkező szeretetáradat most megerősítette az önbizalmamat, és nagyon boldoggá tett, amikor megértettem, hogy az emberek valóban hallani akarják a hangomat" - lelkendezett a fiatal lány.
Az éneklés nem csak a bébiszitterek illetve a szülők saját szórakoztatására szolgál. Egy kutatás ugyanis kimutatta, hogy - bár a síró csecsemők megnyugtatására a legtöbben a kedves, lágy szavakat választják - sokkal hatékonyabb, ha az anya vagy apa inkább énekel a kicsinek.
A zene rendkívül nagy hatással van a hangulatunkra, a szellemi, lelki, sőt a testi jól-létünkre egyaránt. Ha egy vidám számot hallunk, akkor könnyen jobban érezhetjük tőle magunkat, és gyakori jelenség, hogy mozgatjuk a fejünket vagy a lábunkkal ütjük a ritmust.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék