Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mesével kerek a világ!

Szerző: Babaszoba.hu

2011. október 4.

Forrás: babaszoba.hu

Segíts kikerekíteni a gyerekek meséjét!Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisgyerek, akivel fenekestül felfordult a világ: nagyon megbetegedett. Ha megbetegszik valaki, akkor nemcsak a teste, hanem a lelke is gyógyításra szorul. Hogy mit tehet a mese a gyerekek gyógyításáért?
A Mosoly Alapítvány mosolyparade.hu weboldalán megtudatod, milyen gyógyító lehetőségeket tartogat a mesék világa, és Te is hozzájárulhatsz, hogy minél többekhez eljuthasson.

A mosolyparade.hu-n figyelemmel kísérheted, hogyan küzd az Égig érő fa hőse, Jánoska a királylányért - és hogyan küzdenek a gyerekek saját egészségükért. Erre adnak lehetőséget a Mosoly kórházi terápiás foglalkozásai a krónikusan és súlyosan beteg, hátrányos helyzetű gyerekeknek: hogy a mesén keresztül nagy lépéseket tegyenek a gyógyulásuk felé.
Most Te is segíthetsz kikerekíteni a meséjüket: adományoddal az alapítvány meseterápiás programjaihoz nyújtasz támogatást. 3000 forint már egy terápiás órát jelent a gyógyulás felé vezető úton.
A Kölyökparádén a Mosoly Alapítvány szakembereinek segítségével Te is beléphetsz a mesék világába. Megcsodálhatod az égig érő fát, készíthetsz vasbocskort, és szembenézhetsz a sárkánnyal is. A mesékben mindennek megtalálható a mesebeli párja, a megbetegedésnek és a meggyógyulásnak is. A mese és a benne rejlő szimbólumok, mesehősök, segítők és varázslatos helyszínek a hétköznapokban is segítőink lehetnek.

Aki nem hiszi, járjon utána...

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék