Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megvan, melyik 3 tulajdonság a legvonzóbb

Szerző: Babaszoba.hu

2017. január 20. | Frissítve: 2019. augusztus 27.

Forrás: Medipress

A pozitív hozzáállás, a kiegyensúlyozott extrovertáltság és a magabiztosság az a három tulajdonság, amely a legtöbbet számít, ha szakmai előmenetelre vágyik az ember. E három tulajdonság a párkapcsolatoknál is fontos tőke.

Megvan, melyik 3 tulajdonság a legvonzóbb

A MyDomaine kutatása szerint minden szempontból ezek a tulajdonságok számítanak a leginkább vonzónak: szakmailag, romantikus keretek között és úgy általában, új ember megismerésekor is.
Az optimista emberek nem csupán vonzóbbak egy társaságban de tovább is élnek. Azok, akik egészséges extrovertáltsággal rendelkeznek, jobban kijönnek az emberekkel, elégedettebbek az életükkel, és több lehetőség jut el hozzájuk népszerűségüknek köszönhetően. Az extrovertált emberek könnyebben ismerkednek, így kisebb az esélye annak, hogy magányosak lesznek.
A magabiztosság Arian Furham pszichológus szerint azért lett dobogós tulajdonság, mert az emberek nyugodtabbak és felszabadultabbak egy magabiztos ember társaságában, azonkívül egyfajta státuszt is ad, hogy sikeres társ, barát, kolléga mellett mutatkoznak.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék