Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megérkezett az óvodásoknak tervezett új lego

Címkék:

lego

Szerző: Babaszoba.hu

2014. március 19.

Forrás: babaszoba.hu

A LEGO márka fontosnak tartja, hogy bármely korú gyermek számára élvezet legyen a kockákkal való játék, így ennek tükrében kifejlesztette a 4-7 éves korosztály számára ideális játékkollekciót, LEGO Juniors néven.

A gyerekek játszási szokásai az életkorukkal folyamatosan fejlődik, ezért fontos, hogy az ehhez szükséges eszközök is velük együtt fejlődjenek. A 4-7 éves korosztály számára nagyon vonzóak az idősebbeknek szánt építőjátékok, de sok esetben ezek a játékok még túl komplexek az ő korukhoz. Az anyukák éppen ezért nehezen találnak ennek az életkornak megfelelő, kreativitást fejlesztő játékokat, amelyek a gyermek aktuális képességeihez mérten vannak kialakítva. Ahogy gyermekeink keze egyre nagyobbá nő, úgy válnak egyre kisebbé a LEGO kockák, amivel játszanak, hiszen kézügyességük az idő elteltével fejlődik. A kisebbeknek szóló készletek nem, míg a nagyobbaknak szólóak túl nagy kihívást jelentettek a gyermekek számára, így ebben a 4-7 éves korosztályban kevesebben élhették meg az igazi LEGO építés örömeit.
A LEGO Juniors készletek kifejezetten annak érdekében készültek, hogy az óvodás korosztály számára a hagyományos és az annál kicsit nagyobb elemekkel való játék sikerélményt okozzon. Az új fejlesztés kiváló átmenetet képez a LEGO DUPLO és a LEGO építőkockák világa között, és külön előnye, hogy minden későbbi készlettel összeépíthető, így hosszú távon nyújt fejlesztő és kreatív kikapcsolódást gyermekeink számára.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék