Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Még szavazhatsz a mindennapok hősnőire!

Szerző: Babaszoba.hu

2013. november 11.

Forrás: babaszoba.hu

Három kategóriában lehet idén is voksolni az Aranyanyu szavazáson. A győztesek november 22-én vehetik át a díjat.

Három kategóriában, négy jelölt közül választhattok, hogy eldőljön, ki legyen a három közönségdíjas Aranyanyu, míg a másik három nyertest a hattagú zsűri választja majd ki.
A Richter Aranyanyu Díj idei, összesen hat díjazottja a november 22-i gálán veheti át a jelölők által gyakran csak "a nők Oscar-díjaként" emlegetett szobrocskát és a vele együtt járó 200 ezer forintos pénzjutalmat. November 17-ig lehet voksolni a kedvencekre.

Több mint 250 jelölés, igazán személyes történet alapján kellett az arra érdemes tizenkét nőt kiválasztania az Aranyanyu zsűrijének, immáron harmadik alkalommal. A Rácz Zsuzsa író által megálmodott, és a Richter Gedeon Nyrt. támogatásával 2011-ben létrejött díj sohasem a pontosan mérhető, egzakt eredményeket jutalmazza. Mert ki tudna itt hideg fejjel dönteni a döntősök között?

A zsűri, amelynek tagjai a díj történetének kezdete óta ugyanazok, már pontosan tudja ezt. Dr. Gyarmati Andrea olimpikon, gyermekorvos, Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna-módszer kidolgozója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, és a "házigazdák", Beke Zsuzsa, a Richter kommunikációs igazgatója, valamint Rácz Zsuzsa most is azokat a nőket keresik, akik valódi hősnők, de személyiségük és elhivatottságuk példaértékű lehet valamennyiünk számára.

Szavazz te is az Aranyanyu jelöltjeire!

Az Aranyanyu honlapjára már felkerült a 12 kiválasztott bemutatkozó videója, szavazni a Nők Lapja Cafén lehet. Egy nagyjából három perces kisfilm után, kategóriánként mindössze egy kattintással dönthettek arról, hogy kikre adjátok a voksotokat, kik legyenek az idei közönségdíjasok. Van köztük diabetológiai szakápoló, gyermekorvos, gyermekpszichiáter, nőgyógyász, háziorvos, kórházpedagógus, konduktor és vannak gyógytornászok, óvónők is.

Szavazzon ön is az Aranyanyukra!

A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A Richter Aranyanyu Díjat egytől-egyig mindig olyan, a médiából korábban nem ismert nők kapják meg, akik klasszikusan női segítő szakmában dolgoznak, munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. Tegyük hozzá gyorsan, hogy: most még! Mert a díj igazi sikere, talán sok év elteltével, de éppen az lehet majd, ha ezen is változtatni leszünk képesek, erre is hatni tudunk majd, méghozzá együtt. Együtt a több száz, hálával teli jelölő, a mindig nehéz helyzetbe kerülő zsűri, a Richter a Nőkért szlogent zászlajára tűző multinacionális világcég és a hétköznapi főszereplők, az Aranyanyuk. A Richter Aranyanyu Díj szavazása november 17-ig tart, döntsük el együtt, kik kapják idén az Aranyanyu Díjat! Szavazni erre a linkre kattintva lehet!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék