Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mama gyorséttermeDiós parmezánkréker

Szerző: Babaszoba.hu

2012. június 7. | Frissítve: 2016. június 27.

Forrás: babaszoba.hu

Sós keksz helyett lisztérzékeny vagy cukorbeteg gyerekeknek, kismamáknak is bátran kínálható vendégváró.

Mama gyorsétterme

Olcsónak nem feltétlenül olcsó, kalóriaszegénynek nem kalóriaszegény, de rém egyszerű, kimondottan elegáns és még egészséges is.
Hozzávalók
30 deka parmezán sajt tömbben
30 deka felezett dióbél
Beállítom a sütőt 180 fokra. Hagyományos lyukú reszelőn lereszelem a parmezánt. Egy tepsire sütőpapírt teszek, és egymástól 3-4 centi távolságra egy-egy evőkanálnyi sajtkupacot púpozok. Mindegyik sajtkupac tetejére teszek egy diót, és már tolom is a tepsit a sütőbe 10-12 percre. Gyorsan meglesz, sütőtől függően figyelni kell, hogy oda ne égjen. Ennyi.
További recepteket itt találsz.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék