Mama gyorséttermeDiós parmezánkréker
Szerző: Babaszoba.hu
2012. június 7. | Frissítve: 2016. június 27.
Forrás: babaszoba.hu
Sós keksz helyett lisztérzékeny vagy cukorbeteg gyerekeknek, kismamáknak is bátran kínálható vendégváró.
h i r d e t é s

Mama gyorsétterme
Hozzávalók
30 deka parmezán sajt tömbben
30 deka felezett dióbél
30 deka parmezán sajt tömbben
30 deka felezett dióbél
Beállítom a sütőt 180 fokra. Hagyományos lyukú reszelőn lereszelem a parmezánt. Egy tepsire sütőpapírt teszek, és egymástól 3-4 centi távolságra egy-egy evőkanálnyi sajtkupacot púpozok. Mindegyik sajtkupac tetejére teszek egy diót, és már tolom is a tepsit a sütőbe 10-12 percre. Gyorsan meglesz, sütőtől függően figyelni kell, hogy oda ne égjen. Ennyi.
További recepteket itt találsz.
Kapcsolódó cikkeink:
Hozzászólások